SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament 2 camere, gradina, Optima Residence Pallady

Theodor Pallady, 1 Decembrie Metrou
 • Mutare imediată
 • Disponibil imediat
 • Cel mai bun preț
 • Compartimentare excelenta
 • Curte proprie
85.900 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 12885 euro
Nr. camere: 2
An: 2021
Etaj: Parter
S.U.: 58,87 mp
S.C.: 71 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 125841

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 58,87 mp
 • Suprafață construită: 71 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: Parter
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • Balcon: 1
 • An constructie: In construcție (2021)
 • Tip imobil: bloc de locuinte mixte
 • Regim de înălțime: P+6
 • Structură: beton
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie, calorifere

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, izolatie exterioara polistiren, cada, chiuveta, mobilier in baie, baterii, tencuiala decorativa, mana curenta metalica, curte amenajata, gard, centrala proprie, calorifere, lift, usa metalica, interfon

Schița

Prezentare

Apartamentul pe care il propunem spre vanzare, face parte din ansamblul Optima Residence Pallady,  situat pe strada Fetesti, Sector 3,  aflat intr-un imobil cu regim de inaltime S+P+6E.

Locuinta este disponibila la parterul  imobilului, fiind complet decomandata, avand suprafata utila de 52,36 mp + 6,51 mp terasa + 34,72 mp curte disponibila,  fiind formata dintr-un  living aerisit, bucatarie spatioasa, dormitor  luminos, hol, baie, terasa si gradina amenajata.

 Localizare si vecinatati:

Zona dispune de infrastructura completa, fiind bransata la toate utilitatile Sectorului 3 cu acces facil la toate centrele comerciale din zona, precum: Ikea, Penny, Auchan, Metrou, Leroy Merlin, Jumbo, Dedeman, Mega Image, Jysk, Decathlon, restaurant, farmacii, scoli.  Distanta pana la statiile  de metrou 1 Decembrie sau Nicolae Teclu este de doar cateva minute de mers pe jos, ansamblul fiind situat intre cele 2 statii,  iar pana la statia de STB, distanta este de doar  3 minute. Parcul Titan se afla la aproximativ 1,2 km de mers fata de ansamblu, iar zona are acces direct cu Autostrada Soarelui, A2.

In proximitatea ansamblului regasim “Scoala Gimnaziala 116” ( 2 minute distanta), “Scoala Gimnaziala 82”(5 minute distanta),  “Scoala Gimnaziala 92”(10 minute distanta), “ Scoala Gimnaziala 112”(12 minute distanta),  “ Liceul Teoretic Al. I. Cuza” (15 minute distanta).

Specificatii tehnice si carateristici:

Locuinta se vinde la “cheie”, cu materiale din gama Premium-Luxury dispune de gresie, faianta,(Avalon Romania) parchet laminat, usi interioare,  obiecte sanitare ceramice in baie (Avalon Romania) calorifere,  centrala termica de 24 KW Ferrolli prin condensatie, tamplarie PVC, aceasta fiind bransata la toate utilitatile Sectorului 3.

Sistemul constructiv de inalta calitate, este garanția ca ati făcut alegerea corecta, acesta fiind gandit și optimizat astfel încat produsul final, noua dumneavoastra casa, sa fie perfecta, atat prin proporțiile și volumetria corecte, cat și prin confortul oferit de materialele de calitate, durabile și alese in urma testarii acestora.

Inchiderile exterioare, dar și compartimentarea dintre apartamente sunt realizate din caramida Porotherm de 25 cm, peste care este aplicat termosistemul exterior de 10 cm.

In interior gasim pereți din YTong, cel mai bun izolant fonic și termic utilizat in mod special pentru compartimentari, finisați cu tencuiala mecanizata, precum si cu gleturi speciale de la producatori consacrati.

 Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 85.900 Euro

Parcare exterioara –  6.667 Euro + TVA

Parcare subterana Tip 1 – 8095 Euro + Tva

Parcare subterana Tip 2 – 10.000 Euro + Tva

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5000 Euro.

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Strada Fetești, Bucharest, Romania

Puncte de interes

Magazin 1 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 2 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 2 minute
Centru 20 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button