SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 2 camere, Grand Arena, Bd. Brancoveanu

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Brancoveanu
Reper: Mall Grand Arena
Numar camere:
2
Suprafata utila:
59 mp
Suprafata construita:
71 mp
An constructie:
2020
Nr. balcoane:
1
Etaj:
1
58.500 euro
TVA de 5% inclus
2925 euro
1755 euro
ID Oferta: 108519
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 59 mp suprafata utila
 • 71 mp suprafata construita
 • etaj: 1
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon (1 post)
 • parcare (1 loc)
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere mixta
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift
 • iluminat exterior, contor apa
 • construit in 2020
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Apartamentul prezentat de 2 camere se afla in ansamblul rezidential Family Residence Brancoveanula etajul 1, in Zona de Sud a Bucurestiului, zona ce a cunoscut o dezvoltare rapida. Proiectul va fi format din 4 blocuri cu regim de inaltime P+8 , etajele 7 si 8 fiind retrase, ceea ce permite o compartimetare generoasa cu terase mari pe ultimele etaje. Proiectul dispune de infrastructură completă cu drumuri și căi de acces asfaltate, iluminat stradal, fiind branșat la toate utilitățile Sectorului 4. Spatiul interior al apartamentului este atent gandit pentru a fi cat mai util viitorului proprietar si este impartit astfel: hol de intrare generos, baie prevazuta cu cada, bucatarie spatioasa inchisa cu acces in balcon, dormitor si living cu acces in balcon.

Localizare si vecinatati:

In imediata apropiere a ansamblului rezidential se regaseste centrul comercial Grand Arena, accesul in bulevardele principalele ale sectorului, Brancoveanu si Metalurgiei, fiind unul facil, indiferent de anotimp. Fie ca vorbim de gradinite,scoli, unitati spitalicesti sau centre comerciale, toate se regasesc la o distanta mica de parcurs. De asemenea, in zona se regasesc centrele comerciale de interes precum: Metro, Auchan, Lidl, Jumbo, Mall Sun Plaza, Hornbach, Decathlon.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Apartamentul este gata de mutat, are o suprafata totala utila de 61 mp si se vinde complet finisat cu materiale si dotari de cea mai buna calitate: gresie si faianta din import, parchet laminat dublu click, usi de interior, obiecte sanitare ceramice in baie, toate la alegere, glafuri exterioare, instalatie electrica din cupru, centrala termica proprie de 24 kW, radiatoare, tamplarie PVC cu 5 camere si geamuri termopan, interfon si usa metalica cu multiple sisteme antiefractie la intrare.

Imobilul este construit pe structura de beton armat, compartimentarea fiind realizata cu caramida Porotherm 25 cm la exterior si 11.5 cm la interior. Blocul este izolat termic cu polistiren expandat de 10 cm si finisat cu tencuiala decorativa.

Toate apartamentele din imobil sunt racordate la utilitatile Sectorului 4 si au contorizare individuala.

Imaginile sunt cu titlu de prezentare!

Pret si modalitati de plata: 

Pret de lista: 58.500, TVA 5% inclus!

Bonus: voucher 10% reducere la toate produsele din gama marcilor Mobexpert!  

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0742.225.050, Georgiana Dumitrana.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #7

Oferta reprezentata de
Georgiana Dumitrana Sud Rezidential

Georgiana Dumitrana

Telefon: 0742.225.050

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara