SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament 2 camere intersectia Bulevardul Brancoveanu-Str.Luica

Grand Arena, Bulevardul Constantin Brancoveanu
 • Cel mai bun preț
68.000 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 3400 euro
Nr. camere: 2
An: 2022
Etaj: 1
S.U.: 55 mp
S.C.: 66 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 123523

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 55 mp
 • Suprafață construită: 66 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 1
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • Balcon: 1
 • An constructie: In construcție (2022)
 • Tip imobil: bloc de locuinte mixte
 • Regim de înălțime: P+3Etaje
 • Structură: beton, caramida
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie, calorifere

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, geamuri termopan, izolatie exterioara polistiren, cada, chiuveta, baterii, tencuiala decorativa, mana curenta metalica, balcoane zidite, acoperis, pavaj, gazon, gard, centrala proprie, calorifere, usa metalica

Schița

Prezentare

Apartamentul pe care il prezentam spre vanzare are o compartimentare foarte eficienta, camere ample si pline de lumina naturala, dispune de balcon si face parte din ansamblul Sabina Residence, in imobil cu regim de inaltime P+3Etaje si un total de 36 de apartamente.

Locuinta este amplasata la etajul 1 al blocului si se vinde complet finisata, cu centrala termica proprie si contorizari individuale.

Terenul pe care este amplasat proiectul are o suprafata de 8.500 mp si dispune de deschideri pe 3 din cele 4 laturi ale sale, iar accesul catre proiect se poate face cu usurinta atat din strada Luica cat si din strada Giurgiului in cele mai civilizate conditii.
Sabina’s Residence este compus dintr-un numar de 4 blocuri de locuinte mixte, cu un regim de inaltime format din parter + 3 etaje ceea ce insemna ca atat confortul cat si intimitatea oferite de regimul mic de inaltime si de dispunerea blocurilor vor fi atuuri puternice ale proiectului imobiliar.

Localizare si vecinatati:

Ansamblul Sabina Residence este situat pe strada Boltei nr. 22, sector 4, zona intersectiei Bulevardul Metalurgiei-Str. Luica.

In vecinatate exista gradinita, scoala, colegiu, Universitatea Spiru Haret, Penny Market, Mega Image,Carrefour Grand Arena, Selgros, Hornbach, saloane de coafura-frizerie, sali de fitness, restaurante, unitati spitalicesti,farmacii, benzinarii si statie STB-liniile 102,116,216,220.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Apartamentul este compartimentat astfel; hol de decomandare, bucatarie,baie, dormitor, camera de zi foarte luminoasa si dispune de balcon.

Locuinta beneficiaza de tamplarie PVC cu geam termopan (low-e, 5 camere, 4 anotimpuri), bransamente la toate utilitatile orasului( canalizare, apa curenta, electricitate si gaze), contorizari individuale, calorifere de otel, obiecte sanitare in baie, gresie, faianta, parchet si usi de interior.

Imobilul are o structura de rezistenta  construita dupa ultimele cerinte in domeniu, din beton armat si din caramida Porotherm de 25cm, peretii interiori din caramida de 11,50cm, cu tencuieli si sape mecanizate, glet si vopsea lavabila alba. La exterior folosim kit de termoizolatie cu polistiren expandat de 10 cm si tencuiala decorativa.

Instalatiile electrice si cele sanitare sunt trase prin tubulatura, pe sub sapa. Instalatiile electrice sunt realizate din cupru, iar cele sanitare din PPR+PEX.

Pret si modalitati de plata:

Pret apartament: 68.000 euro TVA 5% inclus.

Pret parcari: 3.ooo TVA inclus.

Se accepta plata prin orice tip de credit, iar la avansurile mai mari de 10.000 euro se acorda discount de 5% din suma achitata.

Bonus –  voucher de reducere pentru electrocasnice de la Flanco si pentru mobilarea casei de la Mobilier1.ro

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Strada Boltei 22, Bucharest, Romania

Puncte de interes

Magazin 3 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 4 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button