SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament 2 camere, Lidl Metalurgiei

Metalurgiei, Metalurgiei
  69.000 euro
  (TVA 5% inclus)
  AVANS NOUA CASĂ: 3450 euro
  Nr. camere: 2
  An: 2021
  Etaj: 2
  S.U.: 51.95 mp
  S.C.: 73.85 mp
  Balcon: 1
  ID Anunt: 117178

  Caracteristici

  • Suprafață utilă: 51.95 mp
  • Suprafață construită: 73.85 mp
  • Compartimentare: decomandat
  • Etaj: 2
  • Grup sanitar: 1 grup sanitar
  • Balcon: 1
  • An constructie: In construcție (2021)
  • Structură: beton
  • Compartimentare: decomandat
  • Încălzire: centrala proprie a apartamentului

  Finisaje si dotari

  parchet, gresie, faianta, geamuri termopan, centrala proprie a apartamentului, interfon, sensor pentru incendii

  Schița

  Prezentare

  Detalii imobil:

  Va propunem spre achizitie un apartament cu 2 camere decomandat situat in noul ansamblu Studio Plus Ideal Residence – Drumul Binelui, locuinta este diponibila pe etajul 2 al imobilului.

  Proiectul imobiliar este format din 2 imobile cu un regim redus de inaltime P+4 Etaje, fiind amplasat intr-o zona invecinata de case are un grad ridicat de confort si intimitate desfasurat pe o suprafata de 4.970 mp.

  Ansamblul dispune de multe tipuri de apartamente, cu garsoniere simple si apartamente cu 2 camere, cu terase spatioase si inchise cu tamplarie PVC, fiind autorizate inca din faza de proiect.

  Localizare si vecinatati:

  Noul ansamblu este amplasat in Sectorul 4 al capitalei, pe strada Drumul Binelui.
  Locatia excelenta permite accesul rapid catre punctele de interes din zona: scoli, gradinite, centre medicale, sectie de politie, centru Welness&Spa, dar si catre multiple centre comerciale: Lidl Metalurgiei, Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Hornbach, Piata de Gros, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall.

  Mijloace de transport in comun: STB 241, 125, 141, 220, 232, N 105 si statiile de metrou Aparatorii Patriei si Dimitrie Leonida.

  Specificatii tehnice si carateristici:

  Apartamentul prezentat are o compartimentare decomandata, o suprafata utila de 51.90 mp. se vinde complet finisat cu cele mai bune materiale folosite in amenajarea interioara, dintre care enumeram: gresie si faianta import, parchet laminat 8 mm, tamplarie PVC 5 camere cu geam low-E, glafuri exterioare, centrala termica de 24 kW in condensatie, calorifere din otel, obiecte sanitare ceramice in baie, usi de interior Bella Casa, usa metalica antiefractie la intrare si spatii comune finisate cu placi antiderapante.

  Imobilul este construit pe cadre si stalpi de beton armat, iar compartimentarea apartamentelor este executata din caramida Porotherm exterior 25 cm, pereti interior 12 cm, izolatia peretilor exteriori fiind facuta cu polistiren expandat de 10 cm si tencuiala decorativa de cea mai buna calitate.

  Locuinta este bransata la toate utilitatile orasului, fiind contorizata separat!

  Pret si modalitati de plata:

  Pretul de lista al apartamentului este de: 69.000 Euro cu TVA 5% inclus.
  Loc de parcare: 2.000+TVA 19%
  Se poate achizitiona prin  credit, cu un avans minim de 5%, iar la plata integrala in avans se acorda reducere.

  Alte informatii si contact:
  Daca doriti sa stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

  www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

  Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0743.062.888 – Iulian Cretu sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din: Sos.Oltenitei 15-15A (Popesti Leordeni), Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei, acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din zona de Sud.

  * Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

  * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

  * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

  * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

  * In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

  Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

  Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

  Puncte de interes

  Magazin 7 minute
  Transport public 2 minute
  Scoala/Gradinita 2 minute
  Cafenea/Restaurant 5 minute
  Farmacie/Spital 5 minute
  Centru 15 minute

  Calculator rate

  Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

  Calculator rate apartamente
  Euro
  Euro
  Euro
  30

  * Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

  * Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

  * Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

  Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

  Alte anunțuri asemănătoare

  Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

  
  Call Now Button