SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament 2 camere Lidl Metalurgiei Berceni

Drumul Binelui, Lidl Metalurgiei
 • Ofertă specială
 • Cel mai bun preț
65.000 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 3250 euro
Nr. camere: 2
An: 2021
Etaj: 2
S.U.: 56 mp
S.C.: 67 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 124005

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 56 mp
 • Suprafață construită: 67 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 2
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • Balcon: 1
 • An constructie: In construcție (2021)
 • Tip imobil: bloc de locuinte mixte
 • Regim de înălțime: 6
 • Structură: beton
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie, incalzire in pardoseala

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, geamuri termopan, sistem incalzire in pardoseala, izolatie exterioara polistiren, travertin, vas WC suspendat si bazin incastrat, cada, chiuveta, mobilier in baie, baterii, tencuiala decorativa, mana curenta metalica, balcoane sticla securizata, terasa necirculabila, centrala proprie, incalzire in pardoseala, lift, usa metalica, interfon

Schița

Prezentare

Locuinta de doua camere pe care o prezentam astazi se regaseste intr-un imobil nou al proiectului rezidential Family Residence Ideal, ansamblu de exceptie amplasat in sectorul 4 al Capitalei. Apartamentul este foarte bine amplasat in cadrul imobilului situat la etajul 2, cu o vedere mixta catre calea de acces cat si catre spatiul verde.

Localizare si vecinatati:

Family Residence Ideal este amplasat in Sectorul 4, cu acces din strada Drumul Binelui. Ansamblul beneficiaza de infrastructura completa, strazi asfaltate, iluminat public si are acces rapid catre Bulevardul Metalurgiei si Bulevardul Constantin Brancoveanu, dar si catre multiple centre comerciale din zona: Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall, dar si catre institutii de invatamant si spitalicesti.

Noul imobil imbina arhitectura moderna cu ultimile reglementari in materie de constructii noi, avand un regim de P+6 Etaje, cu acoperis tip terasa, spatii comune atent amenajate, spatii verzi si locuri de parcare amenajate si delimitate.

Mijloace de transport in comun: S.T.B. 241, 125, 141, 220, N 105 si statia de metrou Aparatorii Patriei.

Specificatii tehnice si carateristici:

Noul apartament are o suprafata utila de 56.22 mp. iar spatiul interior beneficiaza de o compartimentare inteligenta, fiind impartit astfel: living spatios de 18,20 mp + 6.40 mp balcon, bucatarie inchisa de 7,43 mp, hol 6,30 mp, un dormitor de 13.50 mp, o baie de 4.40 mp. iar incalzirea apartamentelor se va face cu sistem de incalzire prin pardoseala. Blocul beneficiaza de 2 lifturi silentioase de 4 persoane.

Locuinta dispune de cele mai bune materiale folosite in amenajarea interioara, dintre care enumeram: gresie si faianta import, parchet laminat, tamplarie PVC  5 camere cu geam low-E, centrala termica de apartament de 24 kW in condensatie, obiecte sanitare ceramice in baie, usi de interior import Polonia, usa metalica antiefractie la intrare si spatii comune finisate cu travertin.

Imobilul este construit pe cadre de beton armat, iar compartimentarea este executata din caramida Porotherm de 25  cm grosime, izolatia peretilor exteriori fiind facuta cu polistiren expandat de 10 cm si tencuiala decorativa de cea mai buna calitate. Imobilul in care se regaseste apartamentul este racordat la toate utilitatile orasului, contorizarea fiind individuala pe fiecare apartament.

Aveti posibilitatea sa va personalizati apartamentul dupa viziunea unui designer de interior ce va sta la dispozitia Dumneavoastra pe intreaga durata a edificarii consructiei, fara a fi nevoie de costuri suplimentare.

Pret si modalitati de plata:

Pretul 65.000 Euro INCLUDE 5% T.V.A.!

Se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar, iar pentru plata integrala in avans beneficiati de o reducere de 5%.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la telefon: 0735.527.098 – Catalin Angheluta!

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Drumul Binelui, București, Romania

Puncte de interes

Magazin 5 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 8 minute
Centru 15 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button