SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament 2 camere, Lidl Metalurgiei – Grand Arena Mall

Metalurgiei, Lidl
 • Finalizare 2021
 • Cel mai bun preț
65.000 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 3250 euro
Nr. camere: 2
An: 2021
Etaj: 1
S.U.: 56 mp
S.C.: 67 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 124372

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 56 mp
 • Suprafață construită: 67 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 1
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • Balcon: 1
 • An constructie: In construcție (2021)
 • Tip imobil: bloc de locuinte mixte
 • Regim de înălțime: P+7
 • Structură: beton, caramida
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie, incalzire in pardoseala

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, sistem incalzire in pardoseala, izolatie exterioara polistiren, geamuri tripan, vas WC suspendat si bazin incastrat, cada, chiuveta, baterii, balcoane sticla securizata, terasa multistrat, centrala proprie, incalzire in pardoseala, lift, usa metalica, interfon

Schița

Prezentare

Apartamentul prezentat face parte dintr-un ansamblu rezidential nou, un proiect imobiliar excelent realizat, amplasat in zona de Sud a Capitalei. Aceasta zona a devenit tot mai atractiva datorita deschiderii catre marile centrele comerciale din zona, cat si a accesului facil catre mijloacele de transport in comun, inclusiv metroul.

Proiectul rezidential are un regim de inaltime P+7 etaje, construit dupa cele mai inalte standarde in domeniu.

Blocul este dotat cu doua lifturi silentioase, iar pe fiecare nivel regasim 11 apartamente cu 1, 2 si 3 camere.

Apartamentul decomandat de doua camere are de o suprafata utila generoasa de 56.22 mp din care balcon 6.40 mp si este disponibil la etajul 1.

Localizare si vecinatati:

Imobilul are acces din strada Drumul Binelui, iesire rapida catre Bulevardul Metalurgiei, zona este linistita cu infrastructura completa si inconjurata de vegetatie matura, pozitia permite accesul rapid catre statiile STB (1 minut), scoli si gradinite din zona, unitati spitalicesti, dar si catre multiple centre comerciale: Lidl, Metro, Jumbo, Auchan Berceni, Selgros Berceni, Hornbach, Decathlon, Mall Sun Plazza.

Mijloace de transport in comun: S.T.B. 241, 125, 141, 220, N 105 si statia de metrou Aparatorii Patriei.

Specificatii tehnice si carateristici:

Apartamentul este compus din 2 camere, compartimentarea este una foarte eficienta, ergonomica si foarte atent gandita pentru a oferi cele mai bune conditii viitorilor proprietari.

Camerele sunt mari, spatioase, luminoase iar balconul este din sticla.

Locuinta se vinde finisata complet intr-o maniera personalizata cu materiale PREMIUM. Din finisajele si dotarile standard ale apartamentului mentionam:

– centrala termica 24kw, incalzire in pardoseala;
– obiecte sanitare in baie cu WC suspendat Geberit, rezervor incastrat, baterii cada chiuveta Aqua Vive/Grohe;
– gresie si faianta import;

– prize modulare GEWISS;
– parchet si usi de interior-Polonia;
– interfon;
– usa metalica intrare.

Imobilul este construit pe cadre de beton armat, iar compartimentarea este executata din caramida Porotherm de 25  cm grosime, izolatia peretilor exteriori fiind facuta cu polistiren expandat de 10 cm si tencuiala decorativa de cea mai buna calitate. Imobilul in care se regaseste apartamentul este racordat la toate utilitatile orasului, contorizarea fiind individuala pe fiecare apartament.

Aveti posibilitatea sa va personalizati apartamentul dupa viziunea unui designer de interior ce va sta la dispozitia Dumneavoastra pe intreaga durata a edificarii consructiei, fara a fi nevoie de costuri suplimentare.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 65.000 Euro si are TVA ul inclus!

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5.000 Euro.

Parcarea este inclusa in pret!!!

 

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Puncte de interes

Magazin 4 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 6 minute
Cafenea/Restaurant 4 minute
Farmacie/Spital 6 minute
Centru 15 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button