SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament 2 camere Metalurgiei -Lidl

Berceni, Berceni, Metalurgiei-Lidl
 • Disponibil imediat
 • Cel mai bun preț
 • compartimentare eficienta
68.000 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 3400 euro
Nr. camere: 2
An: 2022
Etaj: 4
S.U.: 52.34 mp mp
S.C.: 65 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 127180

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 52.34 mp mp
 • Suprafață construită: 65 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 4
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • Balcon: 1
 • An constructie: In construcție (2022)
 • Tip imobil: bloc de locuinte mixte
 • Regim de înălțime: P+7E
 • Structură: beton, caramida
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie, incalzire in pardoseala, calorifere

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, sistem incalzire in pardoseala, izolatie exterioara polistiren, marmura, travertin, geamuri tripan, vas WC suspendat si bazin incastrat, cada, chiuveta, mobilier in baie, baterii, cabina dus, tencuiala decorativa, balcoane sticla securizata, centrala proprie, incalzire in pardoseala, calorifere, lift, usa metalica, interfon, sensor pentru incendii

Schița

Prezentare

Apartamentul pe care il propunem spre vanzare face parte din ansamblul Family Residence Ideal, ansamblu situat pe Strada Drumul Binelui,  aflat intr-un imobil cu regim de inaltime P+7 etaje, situat intr-o zona linistita, in continua expansiune.

Locuinta este disponibila la etajul 4 al imobilului,complet decomandata, cu o suprafata utila de 52.34 mp + 6.9 mp balcon, compusa din : bucatarie separata, dormitor, hol mare ce permite amenajarea spatiilor de depozitare, baie complet utilata cu obiecte sanitare moderne, living generos + balcon.  Blocul beneficiaza de 2 lifturi silentioase de 4 persoane.

Localizare si vecinatati:

Proiectul Family Residence Ideal este amplasat in Sectorul 4, pe strada Drumul Binelui. Ansamblul beneficiaza de infrastructura completa, strazi asfaltate, iluminat public si are acces rapid catre Bulevardul Metalurgiei si Bulevardul Constantin Brancoveanu, catre noul parc Tudor Arghezi, dar si catre multiple centre comerciale din zona: Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall, plus institutii de invatamant si spitalicesti.

Mijloace de transport in comun: STB-linia 241 si metrou Aparatorii Patriei.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Apartamentul se preda complet finisat cu materiale si echipamente de cea mai buna calitate care constau in  gresie si faianta, parchet laminat, tamplarie PVC  5 camere cu geam low-E, centrala termica de apartament de 24 kW in condensatie, obiecte sanitare ceramice in baie, usi de interior import Polonia, usa metalica antiefractie la intrare si spatii comune finisate cu travertin.

Incalzirea apartamentelor se va face cu sistem de incalzire prin pardoseala. Aveti posibilitatea sa va personalizati apartamentul dupa viziunea unui designer de interior ce va sta la dispozitia Dumneavoastra pe intreaga durata a edificarii consructiei, fara a fi nevoie de costuri suplimentare.

Blocul este construit pe cadre de beton, compartimentarile fiind exclusiv din caramida Porotherm, iar la exterior este izolat cu polistiren expandat de 10 cm. Blocul este prevazut cu 2 lifturi silentioase de 4 persoane, iar casa scarii este placata cu marmura si mana curenta este de inox.

Finisarea apartamentului va fi atent supravegheata de catre un departament specializat in amenajari interioare, care va prelua dorintele clientilor, oferindu-le posibilitatea de a alege finisajele dintr-o gama variata de modele si culori.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 68.000 euro, TVA 19% inclus.

Loc de parcare: INCLUS IN PRET.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere substantiala.

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

 

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Drumul Binelui 20, București, Romania

Puncte de interes

Magazin 5 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 20 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button