SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament 2 Camere Metalurgiei Park

Metalurgiei, Lidl Metalurgiei
 • Cel mai bun preț
68.000 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 3400 euro
Nr. camere: 2
An: 2021
Etaj: 2
S.U.: 60 mp
S.C.: 72 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 122375

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 60 mp
 • Suprafață construită: 72 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 2
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • Balcon: 1
 • An constructie: In construcție (2021)
 • Regim de înălțime: 7
 • Structură: beton
 • Compartimentare: decomandat

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, vinarom, vopsea lavabila, geamuri termopan, , lift, usa metalica, interfon

Schița

Prezentare

 

 

Va propunem spre achizitionare un apartament 2 camere complet decomandat, intr-un imobil din zona de sud a capitalei, zona ce a cunoscut o dezvoltare pe tot ceea ce inseamna infrastructura, spatii verzi si zona comerciale.

Locuinta are o suprafata utila de 60 mp , se afla etajul 2 din 7 si se va preda complet finisata. In cadrul proiectului isi desfasoara activitatea si un departament de design interior pus la dispozitie de catre dezvoltatorii acestui concept si are rolul de a ajuta si indruma clientul final spre o finisare interioara excelenta.

Arhitectii proiectului au optat pentru un aspect modern, clar si echilibrat ce foloseste cele mai noi tendinte in materie, integrand ferestre ample, balcoane generoase si spatii locative utile si bine compartimentate.

Localizare si Vecinatati:

Ansamblul  Family Residence Ideal se afla in imediata apropiere a Bld Metalurgiei, in apropierea centrelor comerciale de mare interes precum Metro, Auchan, Jumbo, Grand Arena si Selgros.

Statia STB 241 care face contact direct cu metroul Aparatorii Patriei, se afla la 3 minute distanta de ansamblu.

De asemenea in zona regasim multiple restaurant, cafenele, farmacii, unitati spitalicesti, gradinite si scoala cu clasele I-VIII.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Imobilul este construit pe cadre și grinzi de beton armat (stalpi + grinzi), compartimentare sunt integrate din caramida Porotherm 25 cm la exterior, 11,5 cm la interior, este izolat exterior cu Polistiren de 10 cm peste care se aplică tencuiala decorativă.

In interiorul ansamblului vor fi amenajate spatii verzi si parcari. Blocul va fi racordat la toate utilitatile sectorului 4: gaz, curent, canalizare si apa. Fiecare locuinta in parte va beneficia de centrala proprie 24KW prin condensare, incalzire in pardoseala, bazin WC incastrat si vasul toaletei va fi suspendat, gresie si faianta Marazzi, baterii fiecare si chiuveta Grohe si Aqua Vive, usi si parchet import Polonia, glafuri exterioare si tamplarie PVC (culoare gri antracid).

Imobilul dispune de 2 lifuri pe etaj, videointerfon, pe casa scarii vom avea travertin, mana curenta de inox, iar balcoanele vor fi cu sticla securizata.

Imaginile sunt cu titlu informativ!

Pret si modalitati de plata: 

Pretul apartamentului este de 68.000  Euro, TVA 5%  inclusiv

Comision 0%

Achizitia apartamentului se poate face prin orice tip de credit bancar sau cash!

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Drumul Binelui 17, București, Romania

Puncte de interes

Magazin 5 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 15 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 15 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button