SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 2 camere, Metrou BerceniApartament in bloc - decomandat

Zona: Berceni - Metrou Dimitrie Leonida
Reper: Metrou Berceni
Numar camere:
2
Suprafata utila:
56 mp
Suprafata construita:
61 mp
An constructie:
2021
Nr. balcoane:
1
Etaj:
4
51.900 euro
TVA de 5% inclus
2595 euro
1557 euro
ID Oferta: 111389
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 56 mp suprafata utila
 • 61 mp suprafata construita
 • etaj: 4
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon ()
 • parcare (1 loc)
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere mixta
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, vinarom, calorifere aluminium, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • sensor pentru incendii, lift, usa metalica
 • iluminat exterior, demisol, contor apa, contor caldura
 • construit in 2021
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, bar/pub, restaurant

Alte informatii

DETALII IMOBIL:

Apartamentul  de doua camere propus spre vanzare face parte din ansamblul rezidential  Primera Residence, proiect ce se afla amplasat la o distanta de aproximativ 500 m de pasarela pietonala metrou Berceni in zona de Sud a Bucurestiului.

Primera Residence este amplasat pe strada Biruintei, avand acces rapid catre puncte importante din zona de Sud a Bucurestiului: Aparatorii Patriei, Piata Sudului, Metalurgiei, Popesti-Leordeni, Soseaua de Centura.

Imobilul are un regim de inaltime redus D+P+5E, iar apartamentul pe care vi-l ofer spre vanzare este disponibil pe etaj intermediar. Blocul este dotat cu lift silentios, ansamblul dispune de locuri de parcare atat subterane cat si supraterane.
Apartament doua camere metrou Berceni, are o suprafata utila de 45.5 mp + balcon 10.30 mp. Spatiul interior este foarte bine gandit pentru a fi cat mai util fiind impartit astfel:Living spatios deschis cu bucataria, dormitor, baie, hol si balcon.

LOCALIZARE SI VECINATATI:

Ansamblul este amplasat in Strada Biruintei, la cateva minute distanta de mers pe jos fata de statiile de metrou Berceni, Dimitrie Leonida, Soseaua Berceni, Soseaua Oltenitei.
Zona in care este amplasat ansamblul rezidential dispune de infrastructura completa, bransare la toate utilitatile orasului, acces facil catre statiile de metrou.De asemenea, in imediata apropiere se afla unele dintre cele mai importante centre comerciale din zona de: Profi, Penny Market, “La Strada”, Selgros, Carrefour, Auchan, Metro, Jumbo, Lidl, unitati spitalicesti,unitati de invatamant si spatii verzi.

SPECIFICATII TEHNICE SI CARACTERISTICI:
Locuinta se vinde la “cheie”, cu materiale premium, dispune de gresie, faianta,(Avalon Romania) parchet laminat, usi interioare , obiecte sanitare ceramice in baie (Avalon Romania) calorifere, centrala termica de 24 KW prin condensatie, tamplarie PVC 5 camere.

Totodata, daca apartamentul este rezervat in timp util, dumneavoastra va puteti alege toate finisajele interioare.

Sistemul constructiv al blocului este realizat din cadre si stalpi de beton armat, compartimentarea este realizata cu caramida Porotherm de 25 cm- exterior, caramida Porotherm de 11,5 cm- compartimentarea interioara, izolatia s-a realizat cu polistiren de 10 cm, iar exteriorul blocului este finisat cu tencuiala decorativa, peste ultimul etaj este turnata placa de beton, tamplarie termoizolanta din PVC cu 5 camere cu geam termorezistent LOW-E, aparataj electric prize si intrerupatoare.

PRET SI MODALITATI DE PLATA:

Pretul de lista al apartamentului este: 51.900 Euro

Proiectul dispune de parcari exterioare, care se pot achizitiona la pretul de 2500 Euro + TVA 19%, precum si de  parcari subterane, la pretul de 4000 Euro + TVA 19%.

ALTE INFORMATII SI CONTACT:
Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.
Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similiare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0769.862.280, Ecaterina Popescu.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #4

Oferta reprezentata de

Ecaterina Popescu

Telefon: 0769862280

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Te-ar putea interesa si:

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara