SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament 2 camere Metrou Berceni

Sos. Berceni, Metrou Berceni
 • Mutare imediată
 • Finalizare 2021
 • Cel mai bun preț
59.900 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 2995 euro
Nr. camere: 2
An: 2021
Etaj: Parter
S.U.: 50 mp
S.C.: 60 mp
ID Anunt: 119144

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 50 mp
 • Suprafață construită: 60 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: Parter
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • An constructie: Construit (2021)
 • Tip imobil: bloc de locuinte mixte
 • Regim de înălțime: P+6
 • Structură: beton
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie, calorifere

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, centrala proprie, calorifere, lift, usa metalica, interfon

Schița

Prezentare

Va prezentam spre vanzare un apartament deosebit ce face parte din ansamblul Astrelor Residence, amplasat exceptional, avand multiple cai de acces catre liniile de transport in comun, inclusiv catre statiile de metrou Berceni si Dimitrie Leonida.
Proiectul dispune de o suprafata de 8.000 mp, pe care se construiesc 4 blocuri de locuinte mixte, cu un regim de inaltime P+6 etaje si cuprinde aproximativ 400 de locuinte, locuri de parcare asigurate si spatii verzi.

Localizare si vecinatati:

Acesta este situat in Zona de Sud a capitalei, oras Popesti-Leordeni, strada Biruintei, la doar 5 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Berceni.
Pe langa pozitia excelenta pe care o are fata de metrou, mai avem in vecinatate: Mega Image, Auchan Berceni, METRO Berceni, Jumbo, Carrefour Grand Arena, Hornbach, Selgros, piete, spitale, gradinite de stat si private, scoli si licee.

Specificatii tehnice si carateristici:

Locuinta propusa spre vanzare dispune de o suprafata totala utila de 50.60 mp, este decomandata si bine impartita. Din hol avem o deschidere ampla care permite realizarea unor spatii de depozitare generoase.
Camerea de zi este luminoasa si ne ofera un spatiu util de 18.50 mp. Dormitorul este atent gandit si pozitionat in plan, avand 13.20 mp. Baia este echipata cu obiecte sanitare noi marca Cersanit, aerisirea fiind prin ventilatie, iar bucataria are o suprafata rezonabila de 8.40 mp.
Locuinta se vinde complet finisata, intr-o maniera eleganta, cu finisaje premium si este predata catre viitorul proprietar cu centrala proprie de 24 kw in condensatie. Tamplarie PVC cu 5 camere, cu geam Low-e – 4 anotimpuri si glafuri la interior.

Pret si modalitati de plata:

Pretul apartamentului este 59.900 euro cu TVA 5% inclus.
Se poate achizitiona prin orice tip de credit, cu un avans minim de 5%, iar la plata integrala in avans se acorda reducere.

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Str. Biruinței 172, Popești-Leordeni 077160, Romania

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 6 minute
Scoala/Gradinita 4 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 4 minute
Centru 9 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button