SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 2 camere Metrou BerceniApartament in bloc - decomandat

Zona: Sos. Berceni
Reper: Metrou Berceni
Numar camere:
2
Suprafata utila:
57 mp
Suprafata construita:
66 mp
An constructie:
2021
Nr. balcoane:
1
Etaj:
2
64.900 euro
TVA de 5% inclus
3245 euro
1947 euro
ID Oferta: 114710
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 57 mp suprafata utila
 • 66 mp suprafata construita
 • etaj: 2
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon (1 post)
 • parcare (1 loc)
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere mixta
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa
 • construit in 2021
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:
Va prezentam spre vanzare un apartament deosebit ce face parte din ansamblul Astrelor Residence, amplasat exceptional, avand multiple cai de acces catre liniile de transport in comun, inclusiv catre statiile de metrou Berceni si Dimitrie Leonida.
Proiectul dispune de o suprafata de 8.000 mp, pe care se construiesc 4 blocuri de locuinte mixte, cu un regim de inaltime P+6 etaje si cuprinde aproximativ 400 de locuinte, locuri de parcare asigurate si spatii verzi.

Localizare si vecinatati:
Acesta este situat in Zona de Sud a capitalei, oras Popesti-Leordeni, strada Biruintei, la doar 5 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Berceni.
Pe langa pozitia excelenta pe care o are fata de metrou, mai avem in vecinatate: Mega Image, Auchan Berceni, METRO Berceni, Jumbo, Carrefour Grand Arena, Hornbach, Selgros, piete, spitale, gradinite de stat si private, scoli si licee.

Specificatii tehnice si carateristici:
Locuinta propusa spre vanzare dispune de o suprafata totala utila de 57.50 mp, este decomandata si bine impartita. Din hol avem o deschidere ampla care permite realizarea unor spatii de depozitare generoase.
Camerea de zi este luminoasa si ne ofera un spatiu util de 18.50 mp cu iesire in terasa inchisa cu geam termopan incalzita de 6.90 mp. Dormitorul este atent gandit si pozitionat in plan, avand 13.20 mp. Baia este echipata cu obiecte sanitare noi marca Cersanit, aerisirea fiind prin ventilatie, iar bucataria are o suprafata rezonabila de 8.40 mp.
Locuinta se vinde complet finisata, intr-o maniera eleganta, cu finisaje premium si este predata catre viitorul proprietar cu centrala proprie de 24 kw in condensatie. Tamplarie PVC cu 5 camere, cu geam Low-e – 4 anotimpuri si glafuri la interior.

Pret si modalitati de plata:
Pretul apartamentului este 64.900 euro cu TVA 5% inclus.
Se poate achizitiona prin orice tip de credit, cu un avans minim de 5%, iar la plata integrala in avans se acorda reducere.

Alte informatii si contact:

Apartamentul este racordat la toate utilitatile orasului si este contorizat separat.

Fiecare bloc este prevazut cu doua lifturi.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0727.261.214 – Stefan Manea sau puteti merge direct la Biroul Sud Rezidential.ro din Str.Drumul Binelui Nr. 33 Sector 4 sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei acces RATB 125, 141, 220, 232, 312) Bucuresti, Sector 4, sau Sos.Oltenitei 15-15A (Popesti Leordeni), unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din zona de Sud.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #7

Oferta reprezentata de
Stefan Manea

Stefan Manea

Telefon: 0727.261.214

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara