SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament 2 camere Metrou Berceni

Popesti Leordeni, Metrou Berceni
 • Finalizare 2021
 • Cel mai bun preț
 • Cel mai bun pret
64.500 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 3225 euro
Nr. camere: 2
An: 2021
Etaj: 4
S.U.: 57 mp
S.C.: 69 mp
Balcon: 2
ID Anunt: 126319

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 57 mp
 • Suprafață construită: 69 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 4
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • Balcon: 2
 • An constructie: In construcție (2021)
 • Tip imobil: bloc de locuinte mixte
 • Regim de înălțime: 7
 • Structură: beton
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, izolatie exterioara polistiren, cada, chiuveta, mobilier in baie, baterii, acoperis, centrala proprie, lift, usa metalica, aer conditionat, interfon

Schița

Prezentare

Apartamentul face parte din ansamblul Apollo Residence Berceni Leonida proiect ce se afla in Sudul Capitalei, la intrarea in orasul Popesti Leordeni, la o distanta mica atat fata de statia de metrou Berceni cat si Dimitrie Leonida.

Ansamblul dispune de cai interioare de acces, spatiu verde cu loc de joaca si iluminat nocturn. Proiectul dispune de infrastructură completă cu drum de acces asfaltat, fiind branșat la toate utilitățile orașului.

Apartamentul este disponibil la etajul 4 al imobilului, cu un regim de inaltime de S+P+7E etaje, are o suprafata utila de 49.10 mp+ 4.40 balcon inchis+ 3.50 mp balcon deschis. Este decomandat si compartimentat astfel: bucatarie separata, baie, un hol ce permite amenajarea unui spatiu de depozitare, camera de zi, un dormitor si doua balcoane cu acces din living si din bucatarie.
Daca rezervarea apartamentului se face din timp va puteti personaliza finisajele dupa propriul gust, avand la dispozitie o gama variata de modele si culori.

Localizare si vecinatati:

Ansamblul se afla pe strada Biruintei, la cateva minute de metrou Berceni sau Dimitrie Leonida. Accesul se face rapid prin Soseaua Berceni sau Soseaua Oltenitei, iar pozitia acestuia fata de punctele de interes major din zona precum scoli, gradinite, centre comerciale este una excelenta, avand in vedere ca pe o distanta mica sunt comasate toate aceste institutii si chiar o zona comerciala importanta: Mall LaStrada, magazine si centre comerciale: Mega Image in fata ansamblului, Metro, Auchan, Carrefour, Lidl, Kaufland, Sun Plaza, Grand Arena, Jumbo, Selgros etc.

Mijloace de transport in comun – Metrou Berceni, Dimitrie Leonida si STB pe Sos. Berceni.

Specificatii tehnice si carcteristici:

Locuinta se preda cu finisaje si echipamente de cea mai buna calitate, alese de cumparator si dispune de: tamplarie Salamander Streamline, parchet laminat, gresie si faianta din import, usi de interior, videointerfon, aer conditionat, usa de la intrare este metalica, dotata cu multiple sisteme antiefractie.
Confortul termic este asigurat de centrala termica proprie, in condensatie, de 24 kw Ariston si calorifere din otel.
Noul imobil are o structura de rezistenta pe stalpi si cadre din beton armat si compartimentare cu caramida Porotherm de 25 cm grosime la exterior iar la interior cu caramida de 12 cm, termoizolat cu polistiren de 10 cm. La subsol avem boxe de diferite dimensiuni.

Apartamentul este racordat la toate utilitatile orasului si este contorizat separat.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 64.500 Euro

Se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata cash.

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Strada Mirăslău, Popesti-Leordeni, Romania

Puncte de interes

Magazin 3 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 15 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button