SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 2 camere metrou Dimitrie Leonida

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Dimitrie Leonida
Reper: metrou Dimitrie Leonida
Numar camere:
2
Suprafata utila:
53 mp
Suprafata construita:
68 mp
An constructie:
2019
Nr. balcoane:
1
Etaj:
1
49.000 euro
TVA de 5% inclus
2450 euro
1470 euro
ID Oferta: 104913
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 53 mp suprafata utila
 • 68 mp suprafata construita
 • etaj: 1
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon (1 post)
 • parcare (1 loc)
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere stradala, vedere mixta
 • acces stradal, acces mixt
 • parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • sensor pentru incendii, HI-Fi, interfon, lift, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa
 • construit in 2019
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Locuinta pe care o prezentam face parte din  Proiectul Rezidential Primera Residence Dimitrie Leonida, format din  5 blocuri de locuinte ce  au un regim de inaltime redus si anume D+P+4+5 retras cu un numar total de 254 unitati locative diverse insotite de locuri de parcare pentru rezidenti si vizitatorii acestora.

Apartamentul de doua camere propus spre achzitionare  este decomandat, are o suprafata toatala utila de 53 mp, situat la etajul 1 si este format din: camera de zi generoasa, bucatarie inchisa, dormitor,  baie utilata cu obiecte sanitare, hol ce permite amenajarea spatiilor de depozitare si un balcon, iar datorita pozitiei cardinale beneficiaza de lumina naturala pe toata perioada zilei.

Localizare si vecinatati:

Proiectul rezidential este amplasat in zona de Sud a Capitalei, pe strada Biruintei, in apropiere de Soseaua Berceni si de statia de metrou Dimitrie Leonida.

Locatia ansamblului permite  accesul rapid catre multiple centre comerciale: Mega Image, Penny Market, Metro, Auchan, Jumbo, Selgros, Grand Arena Mall, sau Sun Plaza Mall.

Mijloace de transport in comun: STB 125,  STB N 105 si statia de metrou Dimitrie Leonida.

Specificatii tehnice si carateristici:

Noua locuinta dispune de: usi interioare de foarte buna calitate, usa intrare antiefractie, tamplarie pvc cu geam termopan, gresie, faianta si parchet , obiecte sanitare in baie, interfon, centrala proprie in condensatie de 24 KW  si calorifere .

Imobilul in care se regaseste apartamentul este racordat la toate utilitatile orasului: gaz, curent electric, apa, canalizare  si respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi si este construit pe cadre si grinzi de beton,  compartimentarea interioara si cea exterioara este realizata cu caramida Porotherm, iar izolatia exterioara este din polistiren de 10 cm peste care se aplica tencuiala decorativa.

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este de: 49.000 Euro cu TVA 5% inclus!

Loc de parcare suprateran: 2.000 Euro TVA  inclus!

Loc de parcare subteran: 3.500 Euro + TVA 19%

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5%, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere.

Alte informatii si contact:

Facilitatile noului ansamblu sunt multiple, dintre care enumeram: apartamente luminoase si spatioase, dotari de top, locuri de parcare subterane si supraterane delimitate, parcuri si spatii verzi amenajate si iluminate nocturn.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0727.673.020 – Simona Dumitru – manager de proiect Primera Residence!

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

SudRezidential.ro 2020

Oferta reprezentata de
Simona Dumitru Sud Rezidential

Simona Dumitru

Telefon: 0727.673.020

Family Residence Brâncoveanu Bucuresti
Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

joy galaxy residence
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara