SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 2 camere Metrou Dimitrie Leonida

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Popesti Leordeni
Reper: Dimitrie Leonida
Suprafata utila:
58,17 mp
Suprafata construita:
69,60 mp
An constructie:
2019
Nr. balcoane:
1
Etaj:
2
50.500 euro
TVA de 5% inclus
2525 euro
1515 euro
ID Oferta: 105297
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 58,17 mp suprafata utila
 • 69,60 mp suprafata construita
 • etaj: 2
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • telefon (1 post)
 • parcare (1 loc)
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere stradala, vedere mixta
 • acces stradal, acces mixt
 • parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa
 • construit in 2019
 • destinatii: rezidenta, comercial
 • structura: beton
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Apartamentul prezentat mai jos face parte din proiectul Galaxy Residence Berceni Leonida, proiect imobiliar nou, amplasat in zona noua rezidentiala din imediata apropiere a statiei de Metrou cu acelasi nume. Apartamentul cu doua camere propus spre vanzare dispune de o suprafata utila de  58.17 mp, balcon inclus si este disponibil ca si model pe fiecare etaj al imobilelor ce compun proiectul Galaxy.

 

Localizare si vecinatati:

Proiectul Galaxy Residence este amplasat in zona noua de Sud a Capitalei, mai exact la cateva minute distanta fata de metrou Dimitrie Leonida, intr-o zona cu infrastructura completa si cu acces rapid catre punctele de interes.

In zona sunt amplasate unitati de invatamant, gradinite, unitati bancare si piete publice, mari magazine de retail, precum si parcuri sau locuri de joaca, magazine, restaurante dar si un Street Mall cu program prelungit.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Arhitectura acestui proiect este una moderna, constructia imobilelor este pe cadre si grinzi de beton armat in conformitate cu cele mai riguroase cerinte in domeniu, iar inchiderea peretilor exteriori precum si compartimentarea interioara se executa cu ajutorul caramizilor Porotherm de 25 si respectiv de 11.5 cm.

Tamplaria folosita este din PVC -Gealan cu profil 5 camere si geamuri termopan low-E patru anotimpuri insotita de glafuri exterioare.

Procesul de finisare interioara in apartament mai cuprinde: placari ceramice (gresie si faianta), parchet de import Germania, usi interioare moderne, usa de intrare cu multiple sisteme antiefractie, obiecte sanitare Cersanit-Romstal, tamplaria PVC-Gealan, centrala Ferroli-Immergas individuala.

Fiecare apartament este personalizat de catre viitorul proprietar, acesta avand la dispozitie o gama extrem de variata de materiale si echipamente in incinta proiectului rezidential.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 50.500 Euro TVA 5 % inclus.

Loc de parcare: 2.000 Euro TVA inclus.

Apartamentul se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar, cu un avans de minim 5%, iar la plata integrala achitata in avans se ofera discount.

 

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0730.855.555 – Simona Nistor – Manager Proiect

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

SudRezidential.Ro - 10 ani de activitate!

Oferta reprezentata de
Simona Nistor

Simona Nistor

Telefon: 0730.855.555

Family Residence Brâncoveanu Bucuresti
Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

joy residence berceni galaxy residence
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara