SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 2 camere, metrou Dimitrie Leonida

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Soseaua Berceni
Reper: Dimitrie Leonida
Suprafata utila:
54.27 mp
Suprafata construita:
59.41 mp
An constructie:
2019
Nr. balcoane:
1
Etaj:
4
54.500 euro
TVA de 5% inclus
2725 euro
1635 euro
ID Oferta: 108084
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 54.27 mp suprafata utila
 • 59.41 mp suprafata construita
 • etaj: 4
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere stradala
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa
 • construit in 2019
 • destinatii:
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, metrou

Alte informatii

Detalii imobil:

Apartamentul cu  2 camere, decomandat, complet finisat face parte din ansamblu Galaxy Residence, pe strada Biruintei, proiect ce se afla in Sudul Capitalei, la intrarea in orasul Popesti Leordeni, la o distanta mica de statia de metrou Berceni cat si Dimitrie Leonida.

Ansamblul dispune de cai interioare de acces ample, spatii verzi si de relaxare amenajate si iluminate nocturn, locuri de joacă și un parc 1000 mp destinat rezidenților, hidranti montati la fiecare imobil. Proiectul dispune de infrastructură completă cu drumuri și căi de acces asfaltate, fiind branșat la toate utilitățile orașului.

Apartamentul  2 camere, decomandat, complet finisat este disponibil la etajul 3 al imobilului, intr-un bloc cu un regim de inaltime de P+7 etaje, locuinta are o suprafata utila de 59.41 mp, din care 5.14 mp balcoane. Este decomandat si compartimentat astfel: bucatarie separata, baie, un hol mare ce permite amenajarea spatiilor de depozitare, camera de zi generoasa, dormitor generoas si 1 balcon cu acces din living.
Daca rezervarea apartamentului se face din timp viitorul proprietar isi poate alege finisajele dupa propriul gust, avand la dispozitie o gama variata de modele si culori.

Localizare si vecinatati:
Ansamblul Galaxy Residence este situat in oras Popesti Leordeni, pe strada Biruintei nr.31, la cateva minute de metrou Berceni sau Dimitrie Leonida. Accesul se face rapid prin sos. Berceni sau sos. Oltenitei, iar pozitia acestuia fata de punctele de interes major din zona precum scoli, gradinite, centre comerciale este una excelenta, avand in vedere ca pe o distanta mica sunt comasate toate aceste institutii si chiar o zona comerciala importanta: Mall Grand Arena, magazine si centre comerciale: Metro, Auchan, Carrefour, Lidl, Kaufland, Sun Plaza, Grand Arena, Jumbo, Selgros etc.

Mijloace de transport in comun: Metrou statia Berceni cat si Dimitrie Leonida.

Specificatii tehnice si carateristici:
Locuinta se preda “la cheie”cu finisaje si echipamente de cea mai buna calitate, alese de cumparator si dispune de: tamplarie PVC 5 camere, glafuri exterioare, parchet laminat, gresie si faianta din import, usi de interior, usa de intrare este metalica, dotata cu multiple sisteme antiefractie.
Confortul termic este asigurat de centrala termica proprie, in condensatie, de 24 kw si calorifere din otel.
Noul imobil are o structura de rezistenta pe stalpi, cadre din beton armat si compartimentare cu caramida Porotherm de 25 cm grosime la exterior iar la interioare cu caramida de 12 cm, termoizolat cu polistiren de 10 cm.

Pret si modalitati de plata:
Pretul apartamentului este de 54.500 Euro, TVA 5% inclus!
Se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar, cu un avans minim de 5% euro, iar la plata integrala in avans beneficiati de un discount de 5%.
Loc de parcare: asigurat in incinta ansamblului, suprateran, contracost 2000 eur tva inclus.

Alte informatii si contact:
Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.
www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.
Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, puteti contacta la numarul de telefon: 0731.111.603 Alexandra Paceagiu sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din: Sos. Oltenitei 15-15A (Popesti Leordeni), Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei) , Bucuresti, Sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din zona de Sud.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

SudRezidential.Ro - 10 ani de activitate!

Oferta reprezentata de
Alexandra Paceagiu Sud Rezidential

Alexandra Paceagiu

Telefon: 0731.111.603

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara