SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 2 camere – Metrou Dimitrie Leonida

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Dimitrie Leonida
Reper: Metrou Berceni si Dimitrie Leonida
Suprafata utila:
57.50 mp
Suprafata construita:
67 mp
An constructie:
2020
Nr. balcoane:
1
Etaj:
3
53.500 euro
TVA de 5% inclus
2675 euro
1605 euro
ID Oferta: 108209
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 57.50 mp suprafata utila
 • 67 mp suprafata construita
 • etaj: 3
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon (1 post)
 • parcare (1 loc)
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere stradala
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa, contor caldura
 • construit in 2020
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Locuinta pe care o prezentam face parte din Proiectul Rezidential Astrelor Residence, format din 4 blocuri de locuinte ce au un regim de inaltime P + 6E cu un numar total de 392 de unitati locative diverse insotite de locuri de parcare pentru rezidentii acestora.

Apartamentul este la doar cateva minute distanta de statiile de metrou Berceni si Dimitrie Leonida. Acesta este la etaj intermediar compus din 2 camere cu o suprafata utila totala de 57.5 mp.

Compartimentarea apartamentului este: camera de zi, bucatarie inchisa, dormitor, baie utilata cu obiecte sanitare, hol ce permite amenajarea spatiilor de depozitare si un balcon inchis si dotat cu calorifer.

 

Localizare si vecinatati:

Proiectul rezidential este amplasat in zona de Sud a Capitalei, pe strada Biruintei, in apropiere de Soseaua Berceni si de statiile de metrou Berceni si Dimitrie Leonida.

Locatia ansamblului permite  accesul rapid catre multiple centre comerciale: Mega Image, Penny Market, Metro, Auchan, Jumbo, Selgros, Grand Arena Mall, sau Sun Plaza Mall.

Mijloace de transport in comun: STB 125,  STB N 105 si statiile de metrou Berceni si Dimitrie Leonida.

SPECIFICATII TEHNICE SI CARACTERISTICI:

Imobilul in care se regaseste apartamentul este racordat la toate utilitatile orasului: gaz, curent electric, apa, canalizare  si respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi si este construit pe cadre si grinzi de beton,  compartimentarea interioara si cea exterioara este realizata cu caramida Porotherm, iar izolatia exterioara este din polistiren de 10 cm peste care se aplica tencuiala decorative, peste ultimul etaj este turnata placa de beton hidroizolata de tip Terasa.

Apartamentul prezentat se preda complet finisat , usi interioare de foarte buna calitate, usa intrare antiefractie, tamplarie PVC cu geam termopan, gresie, faianta si parchet, obiecte sanitare in baie , interfon, centrala proprie in condensatie de 24 Kw si calorifere.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de: 53.500 Euro cu TVA 5% inclus!

Pret parcare supraterana: 2000 euro + TVA 19%;

Se poate achizitiona prin credit bancar, avans minim 5%.

Alte informatii si contact:

Bonus: voucher de reducere de 10% la toate produsele din gama Mobexpert!

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0731.111.606 – Ramona Cretu

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

SudRezidential.Ro - 10 ani de activitate!

Oferta reprezentata de
Ramona Cretu

Ramona Cretu

Telefon: 0731.111.606

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara