SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 2 camere, Metrou Dimitrie Leonida

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Dimitrie Leonida
Reper: Metrou Dimitrie Leonida
Numar camere:
2
Suprafata utila:
50.10 mp
Suprafata construita:
58.98 mp
An constructie:
2021
Nr. balcoane:
1
Etaj:
2
53.500 euro
TVA de 5% inclus
2675 euro
1605 euro
ID Oferta: 113333
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 50.10 mp suprafata utila
 • 58.98 mp suprafata construita
 • etaj: 2
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon (1 post)
 • parcare (1 loc)
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere stradala
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa
 • construit in 2021
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Construit la mica distanta fata de statia de metrou Dimitrie Leonida, intr-un imobil nou cu regim de inaltime P+4 etaje prevazut cu lift silentios, apartamentul cu 2 camere tip studio propus spre cumparare va ofera o compartimentare eficienta, finisaje de foarte buna calitate si accesibilitate catre metrou si liniile STB.

Locuinta  este situata pe strada Oituz, are o suprafata utila de 44.40 mp+5.70 mp balcon si beneficiaza de camere luminoase cu o compartimentare atent gandita, iar finisajele interioare si exterioare sunt din materiale de foarte buna calitate.

Se pune la dispozitia cumparatorilor locuri de parcare contra cost.

Localizare si vecinatati:

Proiectul este amplasat in strada Oituz, Popesti Leordeni, la mica distanta fata de statia de metrou Dimitrie Leonida. Locatia acestuia permite accesul rapid catre punctele de interes din zona: scoli, gradinite, unitati spitalicesti, dar si catre multiple centre comerciale din zona: Mall La Strada, Mega Image, Metro, Jumbo si Auchan Berceni.
Mijloace de transport in comun: STB 125, R438, R475.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Apartamentul este compus dintr-un living spatios+bucatarie, dormitor spatios si baie complet echipata si un balconul cu suprafata de 5.70 mp. Locuinta se vinde finisata cu gresie, faianta, pardoseala din parchet laminat, usi de interior in ton cu pardoseala, tamplarie Deceuninck PVC 6 camere cu geam termopan, obiecte sanitare moderne pentru bai, centrala termica in condensare 24kW, usa de intrare metalica cu multiple sisteme antiefractie. Locuinta se preda bransata la utilitati: apa, energie electrica si gaze, contorizat individual.

Imobilul din care face parte apartamentul are structura de rezistenta realizata din beton armat si compartimentare la exterior cu caramida Porotherm de 25 cm, iar la interior compartimentat cu caramida Porotherm de 15 cm si izolat termic cu polistiren exapandat de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 53.500 Euro.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit!

Pret loc de parcare suprateran: 3000 Euro+19% TVA.

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.
Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la tel: 0733.374.103–Georgeta Bobe  sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei acces RATB 125, 141, 220, 232, 312) Bucuresti, Sector 4, sau Sos.Oltenitei 15-15A (Popesti Leordeni), unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din zona de Sud.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #7

Oferta reprezentata de
Georgeta Bobe

Georgeta Bobe

Telefon: 0733.374.103

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara