SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 2 camere, bucatarie mobilata, Crown Residence RahovaApartament in bloc - decomandat

Zona: Rahova
Reper: Piata Rahova, Farmacia Tei
Numar camere:
2
Suprafata utila:
57 mp
Suprafata construita:
60 mp
An constructie:
2021
Nr. balcoane:
1
Etaj:
2
57.900 euro
TVA de 5% inclus
2895 euro
1737 euro
ID Oferta: 113020
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 57 mp suprafata utila
 • 60 mp suprafata construita
 • etaj: 2
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon ()
 • parcare (1 loc)
 • imobil nou
 • mobilier obisnuit
 • strazi amenajate
 • vedere pe spate
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului, centrala proprie a imobilului
 • HI-Fi, interfon, lift, usa metalica
 • bucatarie mobilata, bucatarie echipata
 • iluminat exterior, demisol, contor apa
 • construit in 2021
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB

Alte informatii

PROIECT SUSPENDAT!

Revenim cu mai multe detalii si informatii in cel mai scurt timp!

Detalii imobil:

Apartamentul cu 2 camere si bucatarie separata prezentat astazi se regaseste intr-un nou proiect rezidential din sectorul 5 al Capitalei si anume Crown Residence Rahova.

Proiectul a demarat in vara lui 2019, iar noua etapa (blocurile 3-4) a inceput in primavara acestui an urmand sa fie data in folosinta in 2021. De asemenea in cadrul ansamblului se regasesc locuri de parcare separate, spatii verzi amenajate si locuri de joaca destinate copiilor.

Locuinta prezentata este disponibila pe etaj intermediar, beneficiaza de o compartimentare foarte bine gandita, finisaje si echipamente moderne si nu in ultimul rand dispune de racordari la toate utilitatile orasului si contorizari separate.

Localizare si vecinatati:

Crown Residence este amplasat stradal intr-o zona cu infrastructura completa a sectorului 5, la o mica distanta fata de punctele de interes din zona.

Vecinatati: Calea Rahovei, piata Rahova, institutii de invatamant si multiple hypermarket-uri (Lidl, Mega Image, Cora Alexandriei, promenada comerciala Teius).

Mijloace de transport in comun: linia tramvaiului 32, STB (RATB): 117, 227.

Specificatii tehnice si carateristici:

Apartamentul propus spre vanzare are o suprafata utila de 57.32 mp, este disponibil pe etajul 2 si este format din: living luminos, bucatarie inchisa, dormitor spatios, baie echipata cu obiecte sanitare moderne si un balcon.

Acesta se vinde finisat la “cheie” si dispune de: centrala termica de apartament Immergas 24 kW, calorifere din otel, usi de interior, tamplarie PVC 5 camere Salamander, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare ceramice, usa metalica antiefractie si videointerfon.

Calitatea superioara a sistemului constructiv este data de: structura de rezistenta formata pe cadre de beton armat, compartimentarea interioara si exterioara executata cu caramida Porotherm peste care se aplica tencuiala mecanizata Baumit, instalatii sanitare din polipropilena, instalatii electrice din cupru si termoizolatie din polistiren expandat EPS 70 de 10 cm.

Pret si modalitati de plata:

Pret apartament: 57.900 Euro cu TVA 5% inclus!

Pret loc de parcare: 3.000 Euro cu TVA inclus!

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5%, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere.

Alte informatii si contact:

Bonus: Mobilier pentru bucatarie si electrocasnice (plita, cuptor, hota si chiuveta)!

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0725.225.369 – Ganea Adrian!

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #7

Oferta reprezentata de
Adrian Ganea

Adrian Ganea

Telefon: 0725.225.369

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara