SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament 2 camere mutare imediata Amurgului Dimitrie Leonida

Metrou - Dimitrie Leonida, La Strada, Mega Image
  59.750 euro
  (TVA 5% inclus)
  AVANS NOUA CASĂ: 2987.5 euro
  Nr. camere: 2
  An: 2021
  Etaj: 3
  S.U.: 53 mp
  S.C.: 63 mp
  Balcon: 1
  ID Anunt: 116554

  Caracteristici

  • Suprafață utilă: 53 mp
  • Suprafață construită: 63 mp
  • Compartimentare: decomandat
  • Etaj: 3
  • Grup sanitar: 1 grup sanitar
  • Balcon: 1
  • An constructie: In construcție (2021)
  • Structură: beton, caramida
  • Compartimentare: decomandat

  Finisaje si dotari

  parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, , lift, usa metalica, interfon

  Schița

  Prezentare

  Detalii imobil:

  Apartamentul propus spre vanzare face parte dintr-un proiect nou si modern, Prestige Residence Amurgului, compus din 2 blocuri, avand 56 de unitati locative, incepand de la garsoniere simple, garsoniere duble si apartamente de 2 camere, situate pe strada Amurgului la 12 minute de Metrou Dimitrie Leonida.

  Apartamentul are o suprafata de 53,22 mp, se finiseaza cu materiale de foarte buna calitate din import: gresie, faianta, parchet de 8 mm, usi de interior Porta Doors, tamplarie PVC Deceuninck – 5 camere – 4 anotimpuri, cu geam low-e, glafuri la exterior, centrala termica de 24kw in condensare, calorifere otel, prize si intrerupatoare obiecte sanitare in baie Cersanit, Romstal, usa metalica antiefractie. Imobilul mai dispune de parcare supraterana contracost, lift, interfon, mana curenta inox, gresie pe casa scarii.

  Localizare si vecinatati:

  Locatia aleasa de dezvoltatorii acestui nou proiect este una care permite accesul rapid catre toate punctele de interes, centrele si galeriile comerciale din zona, precum;La Strada, Penny, Mega Image, Profi, Lidl dar si catre mijloacele de transport in comun, STB 125, 438, 475 si statia de Metrou Dimitrie Leonida.

  Specificatii tehnice si caracteristici:

  Avand in vedere pozitia excelenta a locatiei, trebuie mentionat faptul ca acesta dispune de toate utilitatile precum: (Blue Aqua, Engie si Enel), apartamentul urmand sa se predea contorizat separat si bransat la toate utilitatile, orasului.

  Blocul este construit pe cadre din BETON ARMAT (stalpi si grinzi), iar compartimentarea este facuta cu CARAMIDA POROTHERM (25 cm exterior/11,5 cm interior),  izolatia este realizata cu polistiren expandat EPS 70, grosime 10 cm. Sape si tencuieli mecanizate.

  Pret si modalitati de plata:

  Pretul apartamentului este de 59.750 Euro, TVA 5% inclus!
  Se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar, cu un avans minim de 5% euro, iar la plata integrala in avans beneficiati de un discount de 10%.
  Loc de parcare suprateran la pretul de: 2500 euro + TVA 19%.

  Alte informatii si contact:

  Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

  www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

  Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic la 0733.182.994 Laurentiu Andreiana  sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din: Soseaua Oltenitei 15-15A (Popesti Leordeni), Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei, acces RATB 125, 141, 220, 232, 241, 312), Bucuresti, Sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din Zona de Sud.

  * Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

  * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

  * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

  * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

  * In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

  Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

  Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

  Puncte de interes

  Magazin 2 minute
  Transport public 9 minute
  Scoala/Gradinita 9 minute
  Cafenea/Restaurant 2 minute
  Farmacie/Spital 3 minute
  Centru 15 minute

  Calculator rate

  Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

  Calculator rate apartamente
  Euro
  Euro
  Euro
  30

  * Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

  * Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

  * Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

  Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

  Alte anunțuri asemănătoare

  Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

  
  Call Now Button