SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 2 camere, mutare rapida! Metrou Aparatorii Patriei, Sector 4Apartament in bloc - decomandat

Zona: Metalurgiei Park
Reper: Aparatorii Patriei
Numar camere:
2
Suprafata utila:
46,83 mp
Suprafata construita:
50 mp
An constructie:
2021
Nr. balcoane:
1
Etaj:
2
64.000 euro
TVA de 5% inclus
3200 euro
1920 euro
ID Oferta: 113894
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 46,83 mp suprafata utila
 • 50 mp suprafata construita
 • etaj: 2
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon ()
 • parcare (1 loc)
 • nemobilat
 • imobil nou
 • vedere mixta
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, vinarom, calorifere aluminium
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift
 • iluminat exterior, contor apa, contor caldura
 • construit in 2021
 • destinatii: rezidenta
 • structura:
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, bar/pub, restaurant

Alte informatii

DETALII IMOBIL:

Apartamentul propus spre vanzare face parte din proiectul rezidential Arcadia Residence. Imobilul este alcatuit din 2 camere, are o suprafata utila de 46.83 mp + 4.85mp balcon si este compartimentat astfel: Living, bucatarie, dormitor, baie, hol cu spatii destinate depozitarii si balcon.

Proiectul este unul modern si complet din punct de vedere al functionalitatii, dispune de o arhitectura moderna si cocheta, cu locuri de parcare atat supraterane, cat si subterane. Accesul in parcarea subterana se face cu lift auto. Ansamblul rezidential Arcadiei Residence ofera viitorilor proprietari apartamente aliniate noilor tendinte de locuire si de infrastructura generala a proiectului.

Blocul are un regim de inaltime redus S+P+3E, iar apartamentul pe care vi-l propun spre vanzare este disponibil pe primul etaj.

LOCALIZARE SI VECINATATI:

Ansamblul Arcadiei Residence este amplasat in strada Arcadiei, numarul 10, Sector 4, Bucuresti, la cateva minute distanta de Sos. Berceni si Turnul Magurele, respectiv statia de metrou Aparatorii Patriei.

Zona in care este amplasat ansamblul rezidential dispune de infrastructura completa, bransare la toate utilitatile orasului, acces facil catre mijloace de transport in comun ( 2 minute de mers pe jos), dar si de statia de metrou Aparatorii Patriei (8minute de mers pe jos). De asemenea, in imediata apropiere se afla unele dintre cele mai importante centre comerciale din zona: Grand Arena, Auchan, Metro, Jumbo, Sun46. Plaza Mall, Piata Aparatorii Patriei, unitati de invatamant, Sali de fitnes si saloane de infrumusetare.

SPECIFICATII TEHNICE SI CARACTERISTICI:

Apartamentul pe care vi-l oferim spre vanzare astazi se preda finisat complet, cu materiale PREMIUM. Din finisajele si dotarile standard ale apartamentului mentionam: obiectele sanitare din baie, calorifere si centrala termica proprie, gresie si faianta, parchet, usi de interior,usa metalica intrare si interfon.

Sistemul constructiv al blocului este realizat din cadre si stalpi de beton armat, compartimentarea este realizata cu caramida porotherm: exterior 25 cm, interior 12 cm, izolatia s-a realizat cu polistiren de 10 cm, iar exteriorul  blocului este finisat cu tencuiala decorative, peste ultimul etaj este turnata placa de beton, tamplarie termoizolanta din PVC cu 5 camere cu sticla tripan.

 

PRET SI MODALITATI DE PLATA:

PRETUL DE LISTA AL APARTAMENTULUI ESTE DE: 64.000 euro

Pret parcare supraterana: 4500 euro + TVA 19%;

Pret parcare supraterana: 6000 Euro + TVA 19%;

Se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar.

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similiare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0731.111.612 Alina Vasilarie au direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din: Soseaua Oltenitei 15-15A (Popesti Leordeni), Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei, acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din zona de Sud.

 

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #7

Oferta reprezentata de
Alina Vasilarie

Alina Vasilarie

Telefon: 0731.111.612

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara