SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 2 camere, mutare rapida, metrou Dimitrie LeonidaApartament in bloc - decomandat

Zona: Popesti-Leordeni
Reper: Metrou Dimitrie Leonida
Numar camere:
2
Suprafata utila:
56.35 mp
Suprafata construita:
71.45 mp
An constructie:
2021
Nr. balcoane:
1
Etaj:
2
56.900 euro
TVA de 5% inclus
2845 euro
1707 euro
ID Oferta: 114292
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 56.35 mp suprafata utila
 • 71.45 mp suprafata construita
 • etaj: 2
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon ()
 • parcare (1 loc)
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere stradala, vedere pe spate, vedere laterala, vedere mixta
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift, usa metalica
 • iluminat exterior, mansarda, contor apa, contor caldura
 • construit in 2021
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Apartamentul mutare rapida -de doua camere propus spre vanzare este disponibil in cadrul proiectului Ascend Residence Leonida si este amplasat in zona de Sud a Bucurestiului, in apropierea statiilor de metrou Dimitrie Leonida si Berceni, dar si de mijloacele de transport din zona, cum ar fi liniile de autobuz numerele 125 / R438 si R475.

Locuinta se afla la etajul 2 al unui imobil cu regim de inaltime P+3 etaje si Mansarda cu termen de predare Mai 2021.

Localizare si vecinatati:

Ascend Residence Leonida este amplasat in zona de sud a orasului, la aproximativ 10 minute de mers pe jos de statia de metrou Dimitrie Leonida si la 8 minute de statia de metrou Berceni.

Locatia ansamblului este foarte buna, permite un acces rapid catre Soseaua Berceni, centru Capitalei, institutiile de invatament si spitalicesti din zona, dar si catre multiple centre comerciale: Mega Image, Penny Market, Metro, Auchan, Jumbo, Selgros, Grand Arena Mall, sau Sun Plaza Mall.

Specificati tehnice si caracteristici:

Apartamentul va avea un design modern foarte spatios si este compus din living generos cu acces in balcon, dormitor, bucatarie inchisa, baie si hol.

Locuinta va dispune de finisaje premium la alegere incluse in pret, precum: gresia, faianta, parchetul si usile de interior. Baia va fi complet echipata, cu obiecte sanitare  de calitate. Imobilul este prevazut cu centrala proprie in condensatie 24KW – Immergas si contorizare individuala, obiecte de incalzire, usa metalica antiefractie la intrarea in imobil.

Apartamentul se vinde ” la cheie ” si se preda bransat la toate utilitatile orasului ( canalizare, apa, gaze naturale si electricitate ).

Structura este realizata din stalpi si grinzi de beton armat, compartimentarile atat cea interioara cat si cea exterioara este realizata din caramida tip Porotherm, hidroizolatie de cea mai buna calitate, suprafete vitrate generoase.

Blocul dispune de izolatie exterioara cu polistiren expandat cu grosime de 10 cm si tencuiala decorativa de cea mai buna calitate.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 56.900 Euro, TVA 5% inclus, iar pentru plata cash beneficiati de un discount de 5% din pretul apartamentului.

SE ACCEPTA ORICE TIP DE CREDIT.

AVANS MINIM 5%

Loc de parcare: Suprateran la 2.500 Euro, TVA inclus.

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la telefon: 0731.111.608 – Andreea Nicolae – expert solutii bancare si investitii imobiliare, sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din: Sos.Oltenitei 15-15A (Popesti Leordeni), Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei, acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din zona de Sud.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #7

Oferta reprezentata de
Andreea Nicolae

Andreea Nicolae

Telefon: 0731.111.608

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara