SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 2 camere nou decomandat 65,41 mp etaj 3/8 foarte luminosApartament in bloc - decomandat

Zona: Sector 4
Reper: Metro Metalurgiei
Suprafata utila:
65.41 mp
Suprafata construita:
69 mp
An constructie:
2021
Nr. balcoane:
1
Etaj:
3
59.900 euro
TVA de 5% inclus
2995 euro
1797 euro
ID Oferta: 114581
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 65.41 mp suprafata utila
 • 69 mp suprafata construita
 • etaj: 3
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon (1 post)
 • parcare ()
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere mixta
 • acces mixt
 • parchet, gresie, faianta, vinarom, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa
 • construit in 2021
 • destinatii: rezidenta, birou, comercial
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Apartamentul cu 2 camere pe care il prezentam astazi, are o compartimentare inteligenta cu camere mari si luminoase, este disponibil la etajul 3/8 intr-un imobil nou amplasat in proiectul imobiliar The Grand Kristal Residence City Metalurgiei. Ansamblul este situat in Sudul Bucurestiului, in apropierea statiei de metrou Aparatorii Patriei cat si Dimitrie Leonida, cu acces rapid si catre alte mijloace de transport in comun. Apartamentul de 2 camere, propus spre vanzare are suprafata utila de 55,75mp + 9,66 mp balcon.

Apartamentul se preda “la cheie”cu finisaje si echipamente de cea mai buna calitate, dispune de: gresie si faianta, parchet laminat, tamplarie Rehau cu profil Sinego Lux, geam tripan, feronerie Roto. Centrala termica in condensatie Ariston 24 kw, usi interioare Bella Casa si usa metalica antiefractie la intrare.
Este complet decomandat si compus din: bucatarie separata, dormitor, hol mare ce permite amenajarea spatiilor de depozitare, baie complet utilata cu obiecte sanitare moderne, living generos de 23 mp si un balcon mare in care se intra din toate camerele,inclusiv din bucatarie.

Localizare si vecinatati:

Ansamblul format din 22 blocuri este pozitionat in cartierul Berceni, zona Metalurgiei, la cateva minute de transportul in comun-statie STB si metrou, iar in apropiere se regasesc centre comerciale ( Lidl, Metro, Carrefour, Hornbach, Sel Gros) precum si piete, institutii de invatamant si centre medicale.

Vecinatati:

Bd.Metalurgiei, Bd.Obregia, strada Turnu Magurele, unitati spitalicesti, de invatamant, farmacii, zone de relaxare si multiple centre comerciale: Lidl, Mall Grand Arena, Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Sun Plaza Mall, Carrefour Grand Arena,Sel Gros Berceni, Hornbach, Piata de Gros.

Specificati tehnice si caracteristici:

Locuinta se preda “la cheie”cu finisaje si echipamente de cea mai buna calitate, dispune de gresie si faianta, parchet laminat, centrala proprie de apartament 24 kw, calorifere din otel, usa metalica la intrare, iar baia este utilata complet cu obiecte sanitare si calorifer port prosop.
Imobilul este construit pe cadre si grinzi din beton armat, compartimentat cu caramida tip Porotherm, este izolat cu polistiren de 10 cm, bransat la toate utilitatile orasului (apa, canalizare, gaze, curent electric), iar fiecare apartament este contorizat individual.

Pret si modalitati de plata:

Pretul apartamentului este 59.900 euro, TVA 5% inclus.
Loc de parcare 3.000 Euro TVA inclus.
Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 10%, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere.

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pt dvs, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, puteti contacta la tel: 0769.449.364 – Marius Manescu sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din: Sos.Oltenitei 15-15A (Popesti Leordeni), Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei, acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din Zona de Sud.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #7

Oferta reprezentata de

Marius Manescu

Telefon: 0769.449.364

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara