SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament 2 camere, Optima Residence Pallady

Pallady, Metrou 1 Decembrie 1918
 • Finalizare 2021
 • Parcare subterană
 • Ofertă specială
 • Cel mai bun preț
 • Confort garantat
74.900 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 11235 euro
Nr. camere: 2
An: 2021
Etaj: 6
S.U.: 59,61 mp mp
S.C.: 66 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 123856

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 59,61 mp mp
 • Suprafață construită: 66 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 6
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • Balcon: 1
 • An constructie: Construit (2021)
 • Tip imobil: bloc de locuinte mixte
 • Regim de înălțime: S+P+6
 • Structură: beton, caramida
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie, calorifere

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, izolatie exterioara polistiren, cada, chiuveta, mobilier in baie, tencuiala decorativa, mana curenta inox, terasa necirculabila, porti actionate electric, curte amenajata, gard, centrala proprie, calorifere, lift, usa metalica, interfon

Schița

Prezentare

Apartamentul propus spre vanzare face parte din ansamblul Optima Residence Pallady, proiect ce se afla amplasat in Zona de Est a Capitalei, pe strada Fetesti, pozitionat intr-o zona excelenta, aflata intr-o continua dezvoltare.

Proiectul rezidential Optima Residence Pallady este compus din 3 blocuri, cu regim de inaltime S+P+6 Etaje, construite dupa cele mai inalte standarde in domeniu. Fiecare bloc va fi dotat cu doua lifturi silentioase , iar pe fiecare nivel regasim 7 apartamente cu 2 și 3 camere, iar la parter avem si apartamente cu curte proprie.

Locuinta este complet decomandata, compusa din 2 camere , are o suprafata utila de 52.41mp +7.20mp compartimentarea fiind una foarte eficienta, foarte atent gandita pentru a oferi confort optim viitorilor proprietari. Spatii verzi si locuri de joaca amenajate. Destinatii excelente de cumparaturi aflate in proximitate. Loc parcare subteran sau suprateran, la alegere, contracost.

LOCALIZARE SI VECINATATI:

Anamblul este pozitionat pe Strada Fetesti la câteva minute de mers pe jos fata de stația de metrou 1 Decembrie 1918 cat si de statia Nicolae Teclu, facilitand astfel accesul catre toate zonele de interes zilnic.

Zona in care este amplasat ansamblul residential dispune de infrastructura completa, bransamente la toate utilitatile orasului , faciliteaza accesul catre mijloacele de transport in comun, precum metroul, tramvaiul, diferite autobuze STB, leagă Optima Residence Pallady atat de centrul Capitalei cat si de punctele de interes major. Se ajunge in câteva minute in zona comercială Pallady, respectiv Dechatlon, Auchan, Carrefour, Dedeman, Jysk, Metro, Jumbo, si Ikea.

Optima Residence Pallady se regaseste in apropierea unitatilor de invatamant ( gradinita,scoala,liceu ), a parcurilor, a mall-urilor si centrelor comerciale, a unitatilor spitalicesti, etc.

SPECIFICATII TEHNICE SI CARACTERISTICI:

Apartamentul cu 2 camere, pe care vi-l oferim spre vanzare astazi se finiseaza complet intr-o maniera personalizata cu materiale PREMIUM, alese de catre viitorul proprietar. Din finisajele si dotarile standard ale apartamentului mentionam:

– centrala termica 24kw;

-obiecte sanitare in baie;

-calorifere;

– gresie si faianta;

– parchet;

– usi de interior;

– interfon;

– usa metalica la intrarea in apartament;

Structura de rezistenta a blocului este realizata din cadre si stalpi de beton armat, compartimentarea fiind cu caramida Porotherm de 25 cm- exterior si caramida  Ytong pentru compartimentarea interioara, izolatia exterioara realizandu-se cu polistiren de 10 cm, peste care este aplicata tencuiala decorativa. Peste ultimul etaj este turnata placa de beton,iar acoperisul este de tip terasa necirculabila,multistrat.

PRET SI MODALITATI DE PLATA:

Pretul de lista al apartamentului este de: 74.900 euro

Pret parcari :

 • Exterioara – 6667 euro + TVA 19%;
 • Subterana tip 1 – 8095 euro + TVA 19%;
 • Subterana tip 2 – 10.000euro+ TVA 19%

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5%.

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Aleea Perișoru 8-10, București, Romania

Puncte de interes

Magazin 5 minute
Transport public 7 minute
Scoala/Gradinita 7 minute
Cafenea/Restaurant 8 minute
Farmacie/Spital 7 minute
Centru 15 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button