SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 2 camere Sector 3, Zona Ozana, Metrou 1 Decembrie 1918Apartament in bloc - decomandat

Zona: Ozana, Sector 3
Reper: Penny Market, Scoala Gimnaziala 149
Numar camere:
2
Suprafata utila:
64 mp
Suprafata construita:
81 mp
An constructie:
2020
Nr. balcoane:
1
Etaj:
3
74.500 euro
TVA de 5% inclus
ID Oferta: 110108
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 64 mp suprafata utila
 • 81 mp suprafata construita
 • etaj: 3
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon (1 post)
 • parcare ()
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere mixta
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift, usa metalica
 • iluminat exterior, subsol, contor apa, contor caldura, boxa
 • construit in 2020
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Va oferim spre vanzare un apartament de 2 camere, decomandat  aflat la etajul 3, in ansambul rezidential Optima Pallady compus din 3 blocuri. Ansamblul este amplasat in zona Ozana din Sectorul 3, la maxim 6 minute de statia de metrou 1 Decembrie 1918.  Ca un prim avantaj al blocului putem enumera: dotare cu doua lifturi silentioase, pe fiecare nivel regasim  7 apartamente, inaltimea blocului este S+P+6 etaje, subsolul  dispune de o parcare bine gandita si spatioasa.

Locuinta dispune de o suprafata utila de 53.81 mp + terasa de 10.48 mp  iar camerele sunt foarte spatioase si orientate cardinal astfel incat sa ofere cat mai multa lumina naturala.

Localizare si vecinatati:

Datorita amplasamentului foarte bun putem enumera alte cateva avantaje:

– acces facil la statia de metrou 1 Decembrie 1918 (8 minute), Nicolae Teclu (10 minute) si catre multiple linii de transport in comun (statie STB: 103, N111, N113 + statie tramvai: 19,27, 40.);
– acces catre multiple institutii de invatamant: Scoala Gimnaziala Nr. 149, Scoala Gimnaziala Nr. 82, Scoala Gimnaziala Nr. 116, Scoala Gimnaziala Nr. 20, Gradinita Numarul 160, Gradinita Numarul 196, Gradinita Numarul 211 + Liceul Teoretic “Al. I. Cuza”.
– distanta minima catre centrele comerciale: Dechatlon, Auchan, Carrefour, Dedeman, Jysk, Metro, Jumbo, Ikea, Mega Image.

Specificatii tehnice si carateristici:

Blocul va fi dotat cu doua lifturi, iar pe fiecare nivel regasim 7 apartamente cu 2 și 3 camere.

Sistemul constructiv de inalta calitate, este garanția ca alegerea facuta este una corecta, acesta fiind gandit și optimizat astfel încat produsul final, noua dumneavoastra casa, sa fie perfecta, atat prin proporțiile și volumetria corecte, cat și prin confortul oferit de materialele de calitate, durabile și alese in urma testarii acestora.

Inchiderile exterioare, dar și compartimentarea dintre apartamente sunt realizate din caramida Porotherm de 25 cm, peste care este aplicat termosistemul exterior de 10 cm.

In interior gasim pereți din YTong, cel mai bun izolant fonic și termic utilizat in mod special pentru compartimentari, finisați cu tencuiala mecanizata, precum si cu gleturi speciale de la producatori consacrati.

Apartamentul dispune de centrala termica proprie, marca Ferrolli, dar si de finisaje premium, la alegere, precum gresia, faianta, parchetul, usile de interior. Fiecare baie este complet echipata, cu obiecte sanitare de calitate.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 74.500 Euro (TVA inclus).
Apartamentul se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar, avansul minim fiind de 10.000 Euro.

Parcarile disponibile sunt subterane dar si supraterane.

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 – Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare, ma puteti contacta la numarul de telefon: 0731.111.605 – Georgiana Patrascu.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

SudRezidential.Ro - 10 ani de activitate!

Oferta reprezentata de
Georgiana Tudor

Georgiana Patrascu

Telefon: 0731.111.605

Family Residence Brâncoveanu Bucuresti
Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Te-ar putea interesa si:

joy residence berceni galaxy residence
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara