SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament 2 camere Soseaua Oltenitei intersectia Cheile Turzii

Sos. Oltenitei intersectia Str. Cheile-Turzii, Petrom, Manastirea "Duminica Sfintilor Romani", Manastirea "Sf. Agnes"
 • Disponibil imediat
 • Parcare subterană
 • Cel mai bun preț
78.000 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 11700 euro
Nr. camere: 2
An: 2021
Etaj: 5
S.U.: 61 mp
S.C.: 72 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 123757

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 61 mp
 • Suprafață construită: 72 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 5
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • Balcon: 1
 • An constructie: In construcție (2021)
 • Tip imobil: bloc de locuinte mixte
 • Regim de înălțime: 10
 • Structură: beton
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie a apartamentului

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, izolatie exterioara vata bazaltica, alucobond, geamuri tripan, cada, chiuveta, mobilier in baie, baterii, tencuiala decorativa, mana curenta inox, balcoane sticla securizata, terasa multistrat, centrala proprie a apartamentului, lift, usa metalica, sensor pentru incendii

Schița

Prezentare

Te invitam sa descoperi Sky Garden Tower Oltenitei, un ansamblu modern, conceput si bine gandit de la inceput, ce cuprinde o gama variata de compartimentari insumand un total de 104 unitati locative atent finisate si insotite de balcoane generoase. Imobilul are un regim de inaltime S+P+9E+10ER, va fi edificat deasupra unui subsol continuu, special gandit pentru a oferi cat mai multe parcari subterane noilor proprietari, precum și o calitate deosebita a locuintei alese.

Localizare si vecinatati:

Sky Garden Tower este amplasat in sectorul 4, pe Soseaua Oltenitei, la intersectia cu Strada Cheile Turzii, la cateva minute de mers pe jos fata de capatul liniilor de tramvai 1 si 10, Metrou Aparatorii Patriei si Dimitrie Leonida, autobuz 439.

Proiectul va dispune de tot ce poate oferi Capitala mai bun, ajungand in doar cateva minute in toate zonele Bucurestiului datorita pozitionarii excelente  si a accesului facil catre toate zonele de interes zilnic: Rezervatia naturala Delta Vacaresti, singura delta urbana din Europa, se afla la doar 1 km, Parcul Tineretului la doar 3 km, Mall Sun Plaza si Piata Sudului, cea mai moderna piata din Capitala, la doar 2.5 km si nu in ultimul rand legatura directa cu litoralul prin Autostrada Soarelui. In imediata vecinatate regasim Gradinita “Prietenii mei, Scoala Gimnaziala “Eremia Grigorescu”, Scoala Gimnaziala “Sfantul Nicolae”, Colegiul Tehnic “Miron Nicolescu”, Liceul Tehnologic “Dacia”.

Mijloace de transport in comun:

Metrou: Aparatorii Patriei, Dimitrie Leonida. STB: R439, maxi-taxi.  Tramvai: Linia 1 si 10.

Specificatii tehnice si carateristici:

Apartamentul propus pentru achizitie  este decomandat, complet echipat si atent finisat, dispune de o priveliste ampla asupra orasului, este situat la etajul 5 si are o suprafata utila generoasa de 53.25 mp si un balcon spatios de 7.45 mp.

Sistemul de fundare al intregului proiect se va realiza din beton armat,  sistemul constructiv la suprastructura va fi compus din cadre de beton armat (stalpi si grinzi), iar peretii vor fi din boltari Ytong, cel mai bun izolant fonic și termic utilizat in mod special pentru compartimentari, finisați cu tencuiala mecanizata.

Fatadele intregului proiect vor fi ventilate in totalitate, izolate cu vata minerala si finisate cu materiale moderne de cea mai buna calitate cum sunt alucobond-ul si sticla laminata si securizata.

La exterior intreg proiectul va dispune de amenajarea peisagistica a spatiilor verzi si de relaxare, mobilier urban, vegetatie decorativa si iluminat nocturn.

Materialele si echipamentele folosite in amenajarea locuintei provin din import, tamplaria PVC Salamander de culoare gri antracit, cu geam TRIPAN, sticla 4 anotimpuri si low-e, usile interioare sunt achizitionate de la Bella Casa si vin in diferite nuante si modele, gresia, faianta si parchetul sunt import Spania, respectiv Germania, centrale de apartament ARISTON 24Kw in condensare si calorifere de otel, obiecte sanitare moderne din ceramica alba, usa intrare metalica antiefractie cu multiple sisteme de siguranta, iar inchiderile balcoanelor sunt executate cu inox si sticla fumurie, laminata si securizata.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de: 78.000 euro cu TVA 5% inclus.
Se poate achizitiona prin orice tip de credit, cu un avans minim de 5%, iar la plata integrala in avans se acorda reducere.
Loc de parcare:EXTERIOR – 6.500E + TVA 19%; SUBTERAN – 11.500E + TVA 19%;

Boxa pentru depozitare: 2.000 Euro + TVA

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Șoseaua Olteniței 394, București 077160, Romania

Puncte de interes

Magazin 3 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 20 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button