SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament 2 camere Soseaua Oltenitei

Soseaua Oltenitei, Lidl Sos Oltenitei
 • Mutare imediată
 • Disponibil imediat
 • Cel mai bun preț
110.000 euro
(TVA 19% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 16500 euro
Nr. camere: 2
An: 2010
Etaj: 4
S.U.: 75 mp
S.C.: 90 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 122353

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 75 mp
 • Suprafață construită: 90 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 4
 • Grup sanitar: 2 grupuri sanitare
 • Balcon: 1
 • An constructie: Construit (2010)
 • Regim de înălțime: 4
 • Structură: beton, caramida
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie a apartamentului

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, vinarom, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, centrala proprie a apartamentului, lift, usa metalica, aer conditionat, interfon, video

Schița

Prezentare

Va propunem spre vanzare apartament 2 camere complet decomandat, cu suprafata generoasa de 75 mp utili plus o terasa de 25 mp, intr-un imobil cu o arhitectura deosebita , amplasat stradal pe Soseaua Oltenitei.

Apartamentul se preda complet finisat cu finisaje de cea mai buna calitate ,mobilat si bucatarie utilata, in dormitor si living fiind montate aparate de aer conditionat, inclusiv corpuri de iluminat. Compartimentarea locuintei este atent gandita astfel incat apartamentul iti ofera confortul mult visat, avand un living cu suprafata de 38 mp utili, dormitor de 15 mp, bucatarie de 11.5 mp, baie su suprafata de 5 mp , grup sanitar 3.12 mp si hol 3 mp.

Localizare si vecinitati:

Ansamblul Gama Residence este pozititionat stradal pe Sos Oltenitei, intr-o zona cu infrastructura complet noua, la intrarea in Popesti Leordeni.

In apropierea ansamblului rezidential exista numeroase magazine mixte,piata, Lidl, Mega Image, restaurante, farmacii, cafenele, gradinite , scoli, unitati spitalicesti,  saloane de infrumusetare .

De asemenea, regasim multiple mijloace de transport in comun precum STB, RATB, tramvai inclusiv metroul care se afla la o distanta pietonala de aproximativ 17 minute.

Centrul Bucurestiului se afla la aproximativ 20 minute distanta, datorita infrastructurii zonei, bulevardelor cu 4 benzi, iar accesul catre centura Bucurestiului este foarte rapid, de asemenea si catre Autostrada A2.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Imobilul este construit pe cadre si grinzi de beton armat, compartimentarile sunt integral din caramida Porotherm 25 cm la exterior, 12,5 cm la interior, este izolat exterior cu Polistiren de 10 cm peste care este aplicata vopsea decorativa.

Locuinta se preda finisata cu gresie,faianta, obiecte sanitare, parchet, usi de interior, 2 unitati aer conditionat si mobilier modern de cea mai buna calitate.

Blocul este racordat la toate utilitatile orasului : gaz, curent, canalizare si apa fiind contorizate individual.

Imobilul dispune de lift, videointerfon , mana curenta de inox pe casa scarii si parcari exterioare. Acoperisul cladirii este din tabla tip Lindab.

Pozele sunt reale!

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 110.000 Euro , TVA 19% inclus, parcare dezmembrata gratuita!

Se accepta plata prin credit ipotecar cu avans de 15% sau plata cash.

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Gama Residence 3, Șoseaua Olteniței, Popesti-Leordeni, Romania

Puncte de interes

Magazin 1 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 4 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 1 minute
Centru 17 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button