SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament 2 camere in apropierea metroului Berceni

Berceni, Metrou Berceni
 • Ofertă specială
 • Cel mai bun preț
64.500 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 3225 euro
Nr. camere: 2
An: 2022
Etaj: 2
S.U.: 57 mp
S.C.: 66.82 mp
Balcon: 2
ID Anunt: 122864

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 57 mp
 • Suprafață construită: 66.82 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 2
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • Balcon: 2
 • An constructie: In construcție (2022)
 • Regim de înălțime: S+P+6 Etaje
 • Structură: beton
 • Compartimentare: decomandat

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, , lift, usa metalica, aer conditionat, interfon, sistem alarma, sensor pentru incendii

Schița

Prezentare

Apartamentul prezentat face parte din ansamblul Apollo Residence Berceni Leonida dezvoltat in apropierea statiei de metrou Berceni , la maxim 10 minute distanta. Imobilul are un regim de inaltime S+P+6Etaje, este prevazut cu 1 lift silentios cu capacitate 6 persoane, care coboara pana in subsol unde gasim boxe pentru depozitare.

Ansamblu beneficiaza de un spatiu verde amenajat modern cu o suprafata de 1700 mp, de locuri de joaca si alei de acces iluminate ,de parcari auto pentru rezidenti si pentru vizitatori si de un centru comercial Mega Image.

Apartamentul are o suprafata utila de 49.10 mp+4.0 mp balcon inchis cu tamplarie PVC +3.5 mp balcon deschis, este disponibila la un etaj intermediar si beneficiaza de camere generoase si luminoase,  iar finisajele interioare si exterioare sunt din materiale de foarte buna calitate.

In ansamblu sunt prevazute parcari supraterane individuale, dezmembrate cadastral, amenajate cu pavele ecologice, ce pot fi achizitionate separat fata de apartament la pretul de 2500 euro (TVA inclus), precum si boxe (la subsolul imobilelor) la preturi cuprinse intre 2500 euro si 5000 euro, TVA inclus

Localizare si vecinatati:

Proiectul este amplasat pe str. Biruintei,  la mica distanta fata de statia de metrou Berceni si Soseaua Berceni, locatia acestuia permitand accesul rapid catre punctele de interes din zona: scoli, gradinite, unitati spitalicesti, dar si catre multiple centre comerciale din zona: Mega Image, Mall La strada, sos. Berceni, Metro Berceni, Jumbo, Auchan Berceni, parc Arghezi

Mijloace de transport : statia de metrou Berceni.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Apartamentul este compus dintr-un living spatios cu iesire in balconul inchis, bucatarie inchisa, cu acces in  balconul cu suprafata de 3.5 mp, un dormitor spatios si luminos si baie complet echipata.

Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, pardoseala din parchet laminat, usi de interior in ton cu pardoseala, tamplarie PVC SALAMANDER STREAMLINE 76 PLUS 7 camere, de culare abla , cu geam termopan LOW-E, obiecte sanitare moderne pentru baie, centrala termica 24kW   in condensatie si usa de intrare metalica cu multiple sisteme antiefractie, contorizat individual la utilitati: apa, energie electrica si gaze.

BONUS! AER CONDITIONAT (1 unitate)+ VIDEOINTERFON

Imobilul din care face parte apartamentul are structura de rezistenta realizata din beton armat si compartimentare la exterior cu caramida Porotherm de 25 cm, iar la interior compartimentat cu caramida Porotherm de 11.5cm si izolat termic cu polistiren exapandat de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 64.500 Euro.

Preturi parcari supraterane  2500 Euro (TVA inclus),

Preturi boxe (la subsolul imobilelor) intre 2500 Euro si 5000 Euro, TVA inclus

Se poate achizitiona prin orice tip de credit!

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Str. Biruinței 45, Popești-Leordeni 077160, Romania

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 10 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 20 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button