SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 2 camere spatios, 56.65 mp utili, etaj 2, zona Luica

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Luica
Reper: Soseaua Giurgiului
Numar camere:
2
Suprafata utila:
56.65 mp
Suprafata construita:
62.80 mp
An constructie:
2019
Nr. balcoane:
1
Etaj:
2
53.000 euro
TVA de 5% inclus
2650 euro
1590 euro
ID Oferta: 103505
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 56.65 mp suprafata utila
 • 62.80 mp suprafata construita
 • etaj: 2
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon (1 post)
 • parcare ()
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere mixta
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa
 • construit in 2019
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Apartamentul de 2 camere pe care vi-l prezentam este parte a ansamblului rezidential Sabina’s Residence, proiect imobiliar ce imbina ultimile tendinte in materie de design cu echipamente de ultima generatie si arhitectura moderna.

Locuinta este excelent pozitionata spre S-E si dispune de o compartimentare moderna cu spatii locative aerisite si foarte bine luminate pe toata perioada zilei.

Imobilul in care se regaseste noul apartament are un regim redus de inaltime, de doar P+3 Etaje, cu un numar redus de apartamente, ceea ce va genera un grad ridicat de intimitate.

Localizare si vecinatati:

Proiectul Sabina’s Residence este amplasat in Sectorul 4 al Capitalei, mai exact pe strada Boltei.

Ansamblul beneficiaza de acces rapid catre: Soseaua Giurgiului, Strada Luica, Strada Turnu Magurele, Bulevardul Constantin Brancoveanu, Bulevardul Metalurgiei si catre cele mai cautate centre comerciale din zona: Dedeman, Penny Market, Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall, dar si catre unitati de invatamant si spitalicesti.

Mijloace de transport in comun: STB (RATB): 7, 25, 216, 73, 102, 232, 125, 141 si 220.

Specificatii tehnice si carateristici:

Locuinta prezentata este disponibila la etajul 2 al imobilului, este compartimentata excelent cu o suprafata utila de 53.25 mp + un balcon de 3.40 mp, formata din: hol, baie, dormitor, camera de zi, bucatarie separata si un balcon.

De asemenea aceasta se vinde la “cheie” cu finisaje si echipamente de cea mai buna calitate: tamplarie PVC de culoare alba cu geam tripan, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare moderne, calorifere de otel, centrala termica in condensare de 24 kW si usa de intrare metalica antiefractie si interfon.

Structura de rezistenta a imobilului este realizata pe cadre de beton armat, compartimentat cu caramida Porotherm atat la interior, cat si la exterior, iar termoizolatia este realizata cu polistren expandat.

Pret si modalitati de plata:

Pret: 53.000 Euro cu 5% TVA inclus!

Loc de parcare: 1.600 Euro + TVA!

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5%, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere de 5%.

Alte informatii si contact:

Imobilul este racordat la toate utilitatile orasului, apartamentele fiind contorizate separat. In cadrul acestuia se vor amenaja locuri de parcare delimitate si locuri de joaca pentru copii.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon 0735.872.987 Ianis Mina – manager de proiect Sabina’s Residence!

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #4

Oferta reprezentata de
Ianis Mina Sud Rezidential

Mina Ianis

Telefon: 0735.872.987

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara