SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 2 camere spatios, stradal, etaj intermediar, Lidl Bulevardul Metalurgiei

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Bulevardul Metalurgiei
Reper: Lidl Metalurgiei
Numar camere:
2
Suprafata utila:
56.99 mp
An constructie:
2019
Nr. balcoane:
1
Etaj:
1
54.500 euro
TVA de 5% inclus
2725 euro
1635 euro
ID Oferta: 104253
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 56.99 mp suprafata utila
 • etaj: 1
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon (1 post)
 • parcare ()
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere mixta
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa
 • construit in 2019
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Locuinta pe care o propunem spre vanzare este disponibila la etajul 1 intr-unul dintre cele 2 imobile ce compun noul ansamblu Happy Home Residence Drumul Binelui.

Amplasat in una dintre cele mai cautate si apreciate zone rezidentiale din capitala,  zona Berceni-Brancoveanu, cu acces direct din Bulevardul Metalurgiei, noul ansamblu de locuinte Happy Home Residence ofera spre vanzare o mare varietate de unitati locative, confortabile, generoase si modern compartimentate, dispuse in 2 imobile de locuinte cu regim de inaltime P+4 Etaje.

Localizare si vecinatati:

Ansamblul este amplasat in zona de sud a Capitalei, mai exact in Sectorul 4, pe Strada Drumul Binelui foarte aproape de Bulevardul Metalurgiei si de statia STB.

Vecinatati: Soseaua Berceni, Bdul Metalurgiei, centre de invatamant, spitalicesti si multiple centre comerciale: Lidl Metalurgiei, Mega Image, Penny Market, Metro, Auchan, Jumbo, Selgros, Grand Arena Mall, sau Sun Plaza Mall.

Mijloace de transport in comun: STB: 125, 312, 202, 102, 73, 74.

Specificatii tehnice si carateristici:

Locuinta prezentata are o suprafata toatala utila de 56.99 mp si se vinde complet finisata si dotata cu: centrala termica proprie de 24 kW, calorifere din otel, usi de interior, tamplarie Salamander PVC cu geamuri termopan, gresie si faianta – import Spania si Italia, parchet import Austria, obiecte sanitare moderne in baie, usa metalica antiefractie la intrare si interfon.

Imobilele respecta ultimele norme in domeniul constructiilor, sunt construite pe structura de cadre si grinzi de beton armat de o clasa superioara, compartimentarea exterioara si cea interioara este realizata din caramida Porotherm si este izolat cu polistiren expandat de 10 cm peste care se aplica tencuiala decorativa.

Pret si modalitati de plata:

Pretul apartament: 54.500 Euro

Loc de parcare suprateran: 2.000 Euro + tva 19%.

Loc de parcare subteran: 3.500 Euro + tva 19%.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5%, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere.

Ca noutate va oferim posibilitatea plătilor esalonate (rate la dezvoltator) pe perioade care pot varia de la 1 pana la 5 ani, precum şi orice alta forma de plata care presupune efectuare de plati sub forma ratelor lunare sau trimestriale. Aceasta varianta de plata este supusa unor termeni şi conditii, ce vor fi stabilite în functie de profilul de plata al cumpăratorului, în functie de normele de finantare aplicabile si de prevederile legale în vigoare, la data rezervarii apartamentului.

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0730.245.876 – Roxana Ratcu!

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

SudRezidential.ro 2020

Oferta reprezentata de
Roxana Ratcu

Roxana Ratcu

Telefon: 0730.245.876

Family Residence Brâncoveanu Bucuresti
Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

joy galaxy residence
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara