SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 2 camere Strada OituzApartament in bloc - decomandat

Zona: Dimitrie Leonida
Reper: Oituz
Suprafata utila:
59 mp
Suprafata construita:
71 mp
An constructie:
2020
Nr. balcoane:
1
Etaj:
1
63.500 euro
TVA de 5% inclus
3175 euro
1905 euro
ID Oferta: 112876
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 59 mp suprafata utila
 • 71 mp suprafata construita
 • etaj: 1
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere stradala, vedere mixta
 • acces stradal, acces prin spate, acces mixt
 • parchet, gresie, faianta, vinarom, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa, contor caldura
 • construit in 2020
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Va propunem spre cumparare un apartament cu 2 camere decomandat, spatios, situat la etajul 1, cu o suprafata utila de 59 mp, amplasat  in zona  Dimitrie Leonida,  situat in ansamblul rezidential Happy Home Residence  Oituz.

Localizare si vecinatati:

Zona in care este amplasat imobilul beneficiaza de infrastructura completa, strazi asfaltate, trotuare, mobilier urban nou, iluminat public.

Proiectul  este pozitionat in vecinatatea marilor centre comerciale, cu acces facil catre punctele de interes major: scoli, gradinite, unitati spitalicesti, restaurante, farmacii, magazine mixte cu program NON-STOP, sali de fitness, dintre care enumeram: Lidl, Mega Image, Penny Market, Pepco, LA STRADA MALL.

Locuinta prezentata este formata dintr-un living luminos, bucatarie din care se intra intr-o camara spatioasa, un dormitor matrimonial, baie, balcon tip terasa, multiple spatii de depozitare si este situata la o distanta de 300 m pana la statia de metrou Dimitrie Leonida.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Imobilul din care  face parte apartamentul are un regim de inaltime de P+3 E, este construit pe cadre si grinzi de beton armat, iar compartimentarea s-a realizat cu caramida tip  POROTHERM grosime  25 cm, izolatia termica cu polistiren de 10 cm.

Apartamentul se vinde complet finisat (gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare moderne in baie, centrala termica de 24 kw prin condensatie, usi de interior din lemn, usa de intrare metalica cu multiple sisteme antiefractie), toate finisajele fiind de calitate superioara.

Blocul se preda  bransat la toate utilitatile orasului Popesti-Leordeni (canalizare si apa curenta Vital Blue Aqua, gaze, curent, internet, cablu) iar contorizarile apartamentelor sunt individuale.

Daca rezervarea se face din timp aveti posibilitatea sa va personalizati apartamentul, avand la dispozitie o gama variata de modele si culori in ceea ce priveste gresia, faianta, parchetul si usile interioare.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 63.500 euro TVA 5% inclus.

LOC DE PARCARE:    Suprateran-3000 EURO + TVA 19%

Locuinta se poate achizitiona accesand orice varianta de creditare cu un avans minim de 5000 euro, iar la plata in sistem anticipat beneficiati de o reducere  substantiala.

FINISAJE SI DOTARI:

-centrala termica prin consatie 24kw

-calorifere din otel

-tamplarie Deceuninck PVC 6 camere – geam termopan, sticla low-E

– plase de insect (Bonus*)

-obiecte sanitare moderne

-gresie si faianta din import Spania,Germania (diverse modele si culori)

-parchet laminat din import dublu-click

-usa exterioara metalica cu sistem antiefractie

-glafuri interior PVC/exterior aluminium

 

 Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0725.225.117  Candoi Claudia– Departament Vanzari sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei), Soseaua Oltenitei 15 – 15 A, intrarea Popesti Leordeni unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din zona de Sud.

 

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

SudRezidential.ro 2020

Oferta reprezentata de
Claudia Candoi

Claudia Candoi

Telefon: 0725.225.117

Family Residence Brâncoveanu Bucuresti
Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

joy galaxy residence
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara