SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 2 camere in ansamblu rezidential, metrou Berceni

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Metrou Dimitrie Leonida
Reper: Metrou Berceni
Numar camere:
2
Suprafata utila:
59 mp
Suprafata construita:
71 mp
An constructie:
2021
Nr. balcoane:
1
Etaj:
7
57.500 euro
TVA de 5% inclus
2875 euro
1725 euro
ID Oferta: 106052
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 59 mp suprafata utila
 • 71 mp suprafata construita
 • etaj: 7
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon (1 post)
 • parcare (1 loc)
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere stradala, vedere pe spate, vedere laterala, vedere mixta
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • HI-Fi, interfon, lift, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa, contor caldura
 • construit in 2021
 • destinatii: rezidenta, birou
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:
Apartamentul pe care vi-l propun spre vanzare are 2 camere, este spatios, decomandat si face parte din mega proiectul rezidential realizat de catre dezvoltatorii Joy & Galaxy Residence proiect comun, care impresioneaza de la inceput atat datorita dimensiunilor acestuia dar si a sumelor ce urmeaza a fi investite.
Proiectul dispune de o suprafata de 35.000 mp pe care se construiesc 8 blocuri cu un regim de inaltime P+7 etaje si va cuprinde aproximativ 1.000 de locuinte (garsoniere, 2 camere, 3 camere) locuri de parcare, spații verzi amenajate peisagistic, locuri de joacă și un parc de mari dimensiuni (1000 mp) destinat rezidenților.

Localizare si vecinatati:
Apartamentul recomandat se afla in zona de Sud a Capitalei, cu acces facil catre centru, la doar 10 min de mers pe jos fata de statia de metrou Dimitrie Leonida avand in apropiere importante centre comerciale ca: Centrul Comercial La Strada, Mega Image, Penny Market, Profi, Auchan Berceni, METRO Berceni, Jumbo, cat si piete, spitale, gradinite, scoli si licee.

Specificatii tehnice si carateristici:
Apartamentul dispune de o suprafata totala utila de 59.07 mp, este decomandat si bine impartit, din hol avem deschidere mare care permite realizarea unor spatii de depozitare generoase, livingul este luminos si ne ofera un spatiu util de 19.97 mp cu iesire in balconul de 7.76 mp, dormitorul este atent gandit avand o suprafata de aproximativ 12 mp, baia este dotata si echipata cu articole sanitare noi de calitate din gama Cersanit, iar bucataria are o suprafata rezonabila de 8.31 mp.
Locuinta se vinde complet finisata, cu finisaje premium si este echipata cu centrala proprie in condensatie de 24 kw marca Ferolli, tamplarie tip PVC Rehau 5 camere, cu geam Low-e – 4 anotimpuri si glafuri interior/exterior.

Pret si modalitati de plata:
Pretul apartamentului este 57.500 euro cu TVA 5% inclus.
Loc de parcare: 3.000 Euro TVA inclus.
Achizitia poate fi facuta prin orice tip de credit bancar, inclusiv prin programul Prima Casa, cu un avans minim de 5%, iar la plata integrala in avans se acorda reducere.

Alte informatii si contact:
Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.
www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.
Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0724.888.478 – Marian Goleanu.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #7

Oferta reprezentata de
Marian Goleanu Sud Rezidential

Marian Goleanu

Telefon: 0724.888.478

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara