SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament 2 camere decomandat, stradal Soseaua Oltenitei

Berceni, Soseaua Oltenitei
 • Parcare subterană
 • Cel mai bun preț
 • Vedere stradala
82.000 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 12300 euro
Nr. camere: 2
An: 2021
Etaj: 2
S.U.: 57.15 mp
S.C.: 69 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 115962

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 57.15 mp
 • Suprafață construită: 69 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 2
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • Balcon: 1
 • An constructie: In construcție (2021)
 • Regim de înălțime: 9
 • Structură: beton
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie a apartamentului

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, centrala proprie a apartamentului, lift, usa metalica, sistem alarma, sensor pentru incendii, video, telecomanda garaj

Schița

Prezentare

 

Apartament 2 camere decomandat, intr-un imobil cu un regim de înălțime S+P+9E, ce va fi edificat deasupra unui subsol continuu, special gandit pentru a oferi cat mai multe parcari subterane noilor proprietari, precum și o calitate deosebita a imobilului ales. Un alt atu al acestui proiect va fi privelistea oferita de etajele superioare.

Localizare si vecinatati:

Proiectul Sky Garden Tower Oltenitei este pozitionat in zona de sud a Bucurestiului, in Sector 4, pe Soseaua Oltenitei la intersectie cu Cheile Turzii, avand iesire la doua bulevarde cu 4 benzi Soseaua Berceni respectiv Soseaua Oltenitei. De asemenea fiind doar la cateva minute de mers pe jos fata de capatul liniilor de tramvai 1, 10, 11, 34, proiectul va dispune de tot ce poate oferi Capitala mai bun, ajungand in doar cateva minute in toate zonele Bucurestiului datorita pozitionarii excelente  si a accesului facil catre toate zonele de interes zilnic. Rezervatia naturala Delta Vacaresti, singura delta urbana din Europa, se afla la doar 1 km, Parcul Tineretului la doar 3 km, Mall Sun Plaza si Piata Sudului, cea mai moderna piata din Capitala, la doar 2.5 km si nu in ultimul rand legatura directa cu litoralul prin Autostrada Soarelui.

Mijloacele de transport in comun la indemana, precum metroul, tramvaiul, diferite autobuze STB, leaga Sky Garden Tower Oltenitei  atat de centrul Capitalei cat si de punctele de interes major. 

De asemenea, in apropiere se regasesc farmacii, restaurante, unitati spitalicesti, gradinite si scoli precum : Gradinita “Prietenii Mei”, Scoala Gimnaziala “Eremia Grigorescu”, “Sfantul Nicolae”,Colegiul Tehnic “Miron Nicolescu”, Liceul Tehnologic “Dacia”.

Specificatii tehnice si carateristici:

Locuinta se vinde la “cheie”, cu materiale premium, dispune de gresie, faianta(Avalon Romania) parchet laminat  usi interioare (Bella Casa) toate la alegere, calorifere,  centrala termica Ariston de 24 KW prin condensatie, tamplarie PVC  Salamander gri antracit geam tripan, calorifere de otel, obiecte sanitare moderne din ceramica alba, usa intrare metalica antiefractie cu multiple sisteme de siguranta, iar inchiderile balcoanelor sunt executate cu inox si sticla fumurie, laminata si securizata.

Sistemul de fundare al intregului proiect se va realiza din beton armat,  sistemul constructiv la suprastructura va fi compus din cadre de beton armat (stalpi si grinzi), iar peretii vor fi din boltari Ytong.

Fatadele intregului proiect, vor fi ventilate in totalitate, izolate cu vata minerala si finisate cu materiale moderne si de cea mai buna calitate cum sunt alucobond-ul si sticla laminata si securizata, avand la baza cea mai noua tehnologie, iar avantajele majore ale acestora sunt: planeitatea, flexibilitatea, rezistenta la foc, greutatea redusa, dar si aspectul modern si impresionant.

Blocul va fi dotat cu doua lifturi silentioase SCHINDLER ce coboara pana in parcarea subterana, iar pe fiecare nivel regasim 12 unitati locative dar si 8 boxe pentru depozitare la pretul de 2.000 Euro + TVA, fiecare.

Puteti alege parcari exterioare, care se pot achizitiona la pretul de 6.500 Euro + TVA, precum si parcari subterane, la pretul de 11.500 Euro + TVA.

Imobilul este racordat la toate utilitatile sectorului 4: canalizare Apa Nova, gaze Distrigaz, curent Enel.

Imaginile sunt cu titlu de informare!

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al locuintei este de 82.000 Euro, TVA 5% inclus!

Se poate achizitiona si prin credit „Noua Casa” sau ipotecar cu avans de minim 5000 Euro.

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Șoseaua Olteniței 394, București 077160, Romania

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 7 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 2 minute
Centru 15 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button