SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament 2 camere decomandat – The Grand Kristal Residence City

Berceni, Bulevardul Metalurgiei
 • Ofertă specială
 • Cel mai bun preț
 • Ansamblu rezidential
69.900 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 3495 euro
Nr. camere: 2
An: 2021
Etaj: 2
S.U.: 55.29 mp
S.C.: 64.36 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 113159

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 55.29 mp
 • Suprafață construită: 64.36 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 2
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • Balcon: 1
 • An constructie: In construcție (2021)
 • Regim de înălțime: P+11
 • Structură: beton, caramida
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie a apartamentului

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, vinarom, calorifere aluminium, geamuri termopan, centrala proprie a apartamentului, lift, usa metalica, interfon, sistem alarma, sensor pentru incendii

Schița

Prezentare

Apartamentul cu 2 camere prezentat, are o compartimentare decomandată cu camere mari și luminoase, este disponibil la etajul 2 intr-un imobil nou cu regim de inaltime P + 11 Etaj, amplasat în proiectul imobiliar  The Grand Kristal Residence City Metalurgiei.

Noua locuinta este proiectata sa ofere maximul de functionalitate si confort, este amplasata excelent in cadrul imobilului, beneficiaza de lumina naturala, vedere catre zonele verzi din cadrul ansamblului si nu in ultimul rand aceasta se preda finisata la “cheie” este finisata cu materiale si dotate cu echipamente de ultima generatie.

Localizare si vecinatati:

Noul proiect  The Grand Kristal Residence City Metalurgiei  este amplasat in  Sectorul 4 , pe strada Dumitru Brumarescu.

Ansamblul este situat in proximitatea statiei de metrou Dimitrie Leonida si este compus din 22 de imobil cu regim mixt de inaltime, P + 7 Etaje, P + 8, P + 10 si P + 11 Etaje, care vor genera peste 2.000 de unitati locative insotite de numeroase spatii verzi, locuri de joaca, locuri de parcare destinate rezidentilor si o pista de biciclete ce traverseaza tot proiectul rezidential.

Proiectul beneficiar de acces rapid către Bulevardul Metalurgiei și către mai multe centre comerciale din zonă: Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Carrefour Grand Arena și Sun Plaza Mall, dar și către instituții de invatamant și spitalicești.

Mijloace de transport in comun:  STB 125, 141, 220, N 105  si statia de  metrou Dimitrie Leonida.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Apartamentul este compus din: hol, camera de zi, bucatarie, baie si un dormitor spatios, avand o suprafata utila de 55.29 m, la care se adauga un balcon cu o suprafata de 8.91 mp, rezultand astfel o suprafata total utila de 66.62 mp.

Atent finisata, locuinta este dotata cu: tamplarie PVC Rehau cu geam tripan, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare Sannex, calorifere de otel, centrala temica Ariston de 24 kW, prize si intrerupatoare, interfon si usa de intrare metalica cu multiple sisteme antiefractie .

Imobilul din care face parte apartamentul are structura de rezistenta realizata din beton armat si caramida Porotherm de 25 cm, compartimentat cu caramida de 11.5 cm si izolat termic cu polistiren exapandat de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa.

Pret si modalitati de plata:

Pret apartament 69.900 Euro TVA inclusiv!

Loc de parcare: 4.000 Euro + TVA 19%!

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 10% din pretul de lista, iar plata integrala in avans beneficiati de o reducere de 5% din pret.

Ca o noutate va oferim posibilitatea plătilor esalonate (rate la dezvoltator), precum și orice altă formă de plata care presupune efect de plată sub formă ratelor lunare sau trimestriale. Aceasta varianta de plata este supusa unor termeni si conditii, ce vor fi stabilite in functie de profil de plata al cumparatorului, in functie de normele de finantare aplicabile si de prevederile legale in vigoare, la data rezervarii apartamentului.

In cadrul ansamblului se vor amenaja locuri de joaca pentru copii parcuri cu spatii destinate relaxarii amenajate moderne cu mobilier urban si 2.400 de locuri de parcare delimitate si iluminat nocturn.

 

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Strada Dumitru Brumărescu 14, București 041838, Romania

Puncte de interes

Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 2 minute
Centru 25 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button