SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 2 camere tip studio Metrou Dimitrie Leonida

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - semidecomandat

Zona: Popesti Leordeni
Reper: Metrou Dimitrie Leonida
Numar camere:
2
Suprafata utila:
50,10 mp
Suprafata construita:
60 mp
An constructie:
2020
Nr. balcoane:
1
Etaj:
2
53.500 euro
TVA de 5% inclus
2675 euro
1605 euro
ID Oferta: 111730
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 50,10 mp suprafata utila
 • 60 mp suprafata construita
 • etaj: 2
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere stradala
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • lift, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa
 • construit in 2020
 • destinatii: rezidenta
 • structura: caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Va propunem spre achizitionare un apartament de tip studio in noul ansamblu rezidential Happy Home Residence Oituz, ansamblu ce se afla la doar 2 minute de mers pana la statia de metrou Dimitrie Leonida. Apartamentul se afla la etajul 2 al unui imobil cu 4 etaje, are suprafata utila de 50.10 mp utili si este compus din living+bucatarie open space, hol, baie dormitor, balcon si se preda cu finisaje premium la alegere si contorizare intividuala (apa, curent, gaze, canalizare). Termenul de predare al locuintei este luna Septembrie 2021.

Localizare si vecinatati:

Ansamblul este amplasat in zona de sud a Capitalei, mai exact in Popesti Leordeni, strada Oituz  foarte aproape de Soseaua Berceni si de statia de Metrou Dimitrie Leonida.
Vecinatati: Soseaua Berceni, B-dul Metalurgiei, Soseaua Oltenitei, centre de invatamant si spitalicesti si multiple centre comerciale: Mega Image, Penny Market, Metro, Auchan, Jumbo, Selgros, Grand Arena Mall, sau Sun Plaza Mall.

Mijloace de transport in comunSTB: 125, 312, 202, 102, 73, 74, Metrou Dimitrie Leonida, Metrou Berceni.

Specificatii tehnice si carateristici:

Locuinta are o suprafata utila totala de 44.40mp +5,70 balcon, se vinde complet finisata si este dotata cu: centrala proprie de apartament – 24 kw (in condensatie) si calorifere din otel, usi de interior de cea mai buna calitate, usa intrare metalica-antiefractie, tamplarie PVC cu geamuri termopan, gresie si faianta –import, parchet de foarte buna calitate 8mm, obiecte sanitare moderne in bai si interfon.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 53.500 euroTVA 5% inclus.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5000 Euro, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere de 5%.

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.
www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.
Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0752.870.936 -Ionut Cernica

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

SudRezidential.ro 2020

Oferta reprezentata de
Family Residence Brâncoveanu Bucuresti
Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

joy residence berceni galaxy residence
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara