SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 2 camere tip studio metrou Dimitrie LeonidaApartament in bloc - decomandat

Zona: Popesti Leordeni
Reper: Metrou Dimitrie Leonida
Numar camere:
2
Suprafata utila:
53.60 mp
Suprafata construita:
65 mp
An constructie:
2020
Nr. balcoane:
1
Etaj:
1
48.500 euro
TVA de 5% inclus
2425 euro
1455 euro
ID Oferta: 108563
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 53.60 mp suprafata utila
 • 65 mp suprafata construita
 • etaj: 1
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon (1 post)
 • parcare ()
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere laterala, vedere mixta
 • acces stradal, acces prin spate, acces mixt
 • parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift, usa metalica
 • iluminat exterior, demisol, contor apa
 • construit in 2020
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Apartamentul propus spre vanzare face parte din  proiectul rezidential Primera Residence Dimitrie Leonida, format din 5 blocuri de locuinte cu regim de inaltime redus si anume D+P+4+5 retras, ansamblul insumand un numar total de 254 unitati locative diverse insotite de locuri de parcare pentru rezidenti si vizitatorii acestora.

Locuinta este compusa din: living generos si bucatarie open space, dormitor, baie, hol si o terasa  de 11.5 mp. Este situat la etajul 1 si are o suprafata de 53.60 mp.

Localizare si vecinatati:

Proiectul rezidential este amplasat in Zona de Sud a Capitalei, pe strada Biruintei, in apropiere de Soseaua Berceni si de statia de metrou Dimitrie Leonida.

Locatia ansamblului permite accesul rapid catre multiple centre comerciale: Mega Image, Penny Market, Metro, Auchan, Jumbo.

Mijloace de transport in comun: STB 125,  STB N 105 si statia de metrou Dimitrie Leonida.

Specificatii tehnice si carateristici:

Noua locuinta dispune de: usi interioare de foarte buna calitate, usa intrare antiefractie, tamplarie PVC cu geam termopan, gresie, faianta si parchet, obiecte sanitare in baie, interfon, centrala proprie in condensatie de 24 KW si calorifere.

Imobilul in care se regaseste apartamentul este racordat la toate utilitatile orasului: gaz, curent electric, apa, canalizare si respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi, fiind construit pe cadre si grinzi de beton, compartimentarea interioara si cea exterioara este realizata cu caramida Porotherm, iar izolatia exterioara este din polistiren de 10 cm peste care se aplica tencuiala decorativa.

 

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de: 48.500 Euro cu TVA 5% inclus!

Loc de parcare suprateran: 2.000 Euro TVA  inclus!

Loc de parcare subteran: 3.500 Euro + TVA 19%

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 15%, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere.

Alte informatii si contact:

Facilitatile noului ansamblu sunt multiple, dintre care enumeram: apartamente luminoase si spatioase, dotari de top, locuri de parcare subterane si supraterane delimitate, parcuri si spatii verzi amenajate si iluminate nocturn.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0727.673.020 – Simona Dumitru – Manager de proiect Primera Residence!

 

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

SudRezidential.Ro - 10 ani de activitate!

Oferta reprezentata de
Simona Dumitru Sud Rezidential

Simona Dumitru

Telefon: 0727.673.020

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara