SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament 2 camere, zona Metalurgiei

Metalurgiei, Statia de metrou Dimitrie Leonida
 • Cel mai bun preț
60.900 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 3045 euro
Nr. camere: 2
An: 2021
Etaj: 1
S.U.: 54 mp
S.C.: 64 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 123191

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 54 mp
 • Suprafață construită: 64 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 1
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • Balcon: 1
 • An constructie: In construcție (2021)
 • Tip imobil: bloc de locuinte mixte
 • Regim de înălțime: 9
 • Structură: beton
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie, calorifere

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, izolatie exterioara polistiren, izolatie exterioara vata bazaltica, geamuri tripan, cada, chiuveta, mobilier in baie, baterii, tencuiala decorativa, balcoane zidite, balcoane sticla securizata, terasa multistrat, terasa necirculabila, centrala proprie, calorifere, lift, usa metalica, aer conditionat, interfon, sensor pentru incendii

Schița

Prezentare

Apartamentul propus spre vanzare face parte din ansamblul Kreisstadt Residenz, un proiect imobiliar excelent realizat, amplasat in zona de Sud a capitalei. Aceasta zona a devenit tot mai atractiva datorita deschiderii catre marile centre comerciale din zona, cat si a accesului facil catre mijloacele de transport in comun, inclusiv metroul.

Imobilul cu regim de inaltime P + 9 etaje, dispune de 2 scari si beneficiaza de lift cu capacitate 6 persoane, cate un lift pentru fiecare scara.

Apartamentul cu două camere pe care il propunem spre vanzare dispune de o suprafata utila 53,69 mp, eficient compartimentat cu un living de 18mp + bucatarie de 6,50mp, dormitor de14,40 mp si balcon 4.40 mp, este disponibil la etaj intermediar.

Localizare si vecinatati:

Ansamblul dispune de o infrastructura completa cu strazi astfaltate si iluminate, acces facil catre statiile de transport in comun atat la statiile STB cat si la statiile de metrou Dimitrie Leonida si Aparatorii Patriei.

Statii STB: 125, 141, 220, N 105

Metrou: Dimitrie Leonida la 10 minute pietonal

Proiectul beneficiar de acces rapid către Centura Capitale și către mai multe centre comerciale din zonă: Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Carrefour Grand Arena și Sun Plaza Mall, dar și către instituții de invatamant și spitalicești.

Soseaua Berceni a fost modernizată în anul 2019, aceasta fiind largă de la două la patru benzi de circulație, fiind-i adaugat și două parcari de mari dimensiuni tip ”park & ​​ride” amplasate langa statiile de metrou Dimitrie Leonida și Berceni, soseaua dispune astazi de senzori giratorii si semafoare inteligente care fac posibila circulatia rapida intre Sector 4 Bucuresti si Comuna Berceni.

Specificatii tehnice si carateristici:

Apartamentul este compus din 2 camere, compartimentarea fiind eficientă, ergonomică și foarte atentă gandita pentru a oferi cele mai bune condiții viitorilor proprietari. Apartamentul pe care vi-l propunem spre vanzare este disponibil pe etaj intermediar.

Locuinta se vinde finisata complet, iar finisajele vor putea fi personalizate de catre viitori proprietari. Din finisajele si dotarile standard ale apartamentului mentionam:

– centrala termica 24kw;

– obiecte sanitare in baie;

– calorifere;

– gresie si faianta;

– parchet;

– usi de interior;

– interfon;

– usa metalica la intrare cu multiple sisteme antiefractie

Ansamblul respecta cu strictete cele mai eficiente norme de siguranta fiind construit din cadre de beton armat, compartimentarea fiind realizata la interior si exterior cu zidarie Ytong, izolatie exterioara termosistem polistiren, placa de beton peste ultimul etaj cu hidroizolatie-terasa necirculabila, instalatii sanitare PPR, instalatii electrice cupru.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 60.900 Euro, TVA 5% incl

Comision 0%

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5000 Euro.

 

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Puncte de interes

Magazin 5 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 1 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 15 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button