SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament 2 camere zona pasarela Berceni-Strada Biruintei

Metrou Berceni, Strada Biruintei
 • Finalizare 2021
 • Disponibil imediat
 • Cel mai bun preț
64.900 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 3245 euro
Nr. camere: 2
An: 2021
Etaj: 4
S.U.: 57.50 mp
S.C.: 69 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 125301

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 57.50 mp
 • Suprafață construită: 69 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 4
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • Balcon: 1
 • An constructie: Construit (2021)
 • Tip imobil: bloc de locuinte mixte
 • Regim de înălțime: 6
 • Structură: beton, caramida
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie, calorifere

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, izolatie exterioara polistiren, cada, chiuveta, mobilier in baie, tencuiala decorativa, mana curenta inox, balcoane sticla securizata, terasa necirculabila, curte amenajata, centrala proprie, calorifere, lift, usa metalica, interfon

Schița

Prezentare

Apartamentul cu 2 camere propus spre vanzare face parte din ansamblul Astrelor Residence Berceni Leonida, este disponibil la etajul 4 al imobilului, cu un regim de inaltime P+6 etaje si are o suprafata utila de 50.60 mp + 6.90 mp balcon inchis.
Locuinta dispune de un living spatios si foarte luminos, un dormitor, bucatarie inchisa o baie  si un balcon tip terasa care se preda inchis de catre dezvoltator.

Acest tip de apartament se afla printre ofertele imobiliare de top din zona de Sud a capitalei, datorita suprafetei utile decomandate atent gandita, a pretului accesibil, acesului facil catre statia de metrou si catre marile centre comerciale dintre care enumeram: AUCHAN METRO, JUMBO, CARREFOUR GRAND ARENA, LIDL Berceni SUN PLAZZA  .
Imobilul are acces la infrastructura completa (strazi asfaltate).

Localizare si vecinatati:

Ansamblul rezidential din care face parte locuinta este situat intr-o zona linistita, mai exact pe strada Biruintei, la o distanta de 500 m fata de statia de metrou Berceni si are acces facil catre scoli, gradinite, parcuri si unitati spitalicesti dar si catre multiple centre comerciale din zona: Mega Image, Mall La strada,Penny Market, Profi,  Metro Berceni, Jumbo, Auchan Berceni, parc Tudor Arghezi.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Apartamentele din noul Astrelor Residence se vand complet finisate, izolate termic, bransate la toate utilitatile orasului, contorizate separat, intr-un cuvant “la cheie” si dispun de:

Pereti interiori finisati cu glet vopsea lavabila;
• Zidarie din caramida;
• Parchet laminat de 8 mm (Germania);
• Tamplaria exterioara din profile de PVC Rehau cu bariera termica (5 camere). Ferestrele au ochiuri fixe sau mobile cu deschidere interioara batanta;
• Usi interioare BELLA CASA;
• Usa metalica la intrare cu incuietoare multipunct;
• Gresie si faianta import Spania;
• Obiecte sanitare Cersanit;
• Incalzire cu centrala proprie, contorizare individuala;
• Instalatie de interfon pentru fiecare apartament;
• Blocurile sunt dotate cu ascensoare de 6 persoane;
• Zone verzi si spatii de joaca;
• Parcarea delimitata si iluminata;
• Porti auto si pietonale;
• Curte interioara, spatii de depozitare gunoi.

Imobilul este construit pe cadre din beton armat (stalpi si grinzi)iar inchiderile peretilor sunt realizate cu CARAMIDA POROTHERM(11.5cm interior/25 cm exterior).Blocul este izolat cu polistiren expandat cu grosimea de 10 cm,inclusiv pe balcon..
Dezvoltatorii complexului Astrelor Residence ofera posibilitatea personalizarii apartamentului dupa propriul gust, avand la dispozitie o gama variata de modele si culori in ceea ce priveste gresia, faianta, parchetul si usile interioare, daca rezervarea imobilului se face din timp.

Pret si modalitati de plata:

Pretul este de 64.900 EURO, TVA 5% inclus.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar cu un avans minim de 5%.In ansamblu sunt prevazute parcari supraterane individuale, dezmembrate cadastral, amenajate cu pavele, ce pot fi achizitionate separat fata de apartament la pretul de 2300 euro+ TVA 19%.

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Strada Biruinței, Bucharest, Ilfov County, Romania

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 7 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 15 minute
Centru 30 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button