SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 2 camere, metrou Aparatorii PatrieiApartament in bloc - decomandat

Zona: Sector 4
Reper: Aparatorii Patriei
Numar camere:
2
Suprafata utila:
49 mp
Suprafata construita:
59 mp
Nr. balcoane:
1
Etaj:
1
59.500 euro
TVA de 5% inclus
2975 euro
1785 euro
ID Oferta: 111727
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 49 mp suprafata utila
 • 59 mp suprafata construita
 • etaj: 1
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere mixta
 • acces stradal, acces mixt
 • parchet, gresie, faianta, vinarom, calorifere aluminium, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift, usa metalica
 • bucatarie deschisa
 • iluminat exterior, demisol, contor apa, boxa
 • construit in
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Apartamentul cu 2 camere pe care il propunem spre vanzare dispune de o suprafata utila generoasa de 45.30 mp si balcon 4.00 mp, este disponibil la Parter intr-un bloc cu regim de inaltime D+P+3 E si face parte din ansamblul rezidential Venus Residence 3.

Localizare si vecinatati:

Proiectul dispune de o suprafata de 3800  mp teren pe care vor fi amplasate cele 2 imobile de locuinte mixte al caror regim de inaltime autorizat este: Demisol, Parter +2 Etaje+etaj 3 retras.

Imobilul este amplasat pe strada Drumul Binelui, zona fiind linistita cu infrastructura completa si inconjurata de vegetatie matura, pozitia permite accesul rapid catre statiile STB 350 m , Metrou Aparatorii Patriei -650 m, scoli si gradinite din zona, unitati spitalicesti, dar si catre multiple centre comerciale: Kaufland, Mall Sun Plazza, Selgros Berceni, Hornbach, Decathlon sau Metro, Jumbo, Auchan Berceni,Mega Image.

Amplasarea excelentă, atât în raport cu aceste zone comerciale, aflate la o mică distanță, cât și cu privire la mijloacele de transport în comun, la piețele agro-alimentare, la magazine, la galeriile și centrele comerciale de renume, conduce la un acces facil, rapid ce se derulează  în condiții foarte civilizate și de deplină siguranță.

Specificatii tehnice si carateristici:

Apartamentul beneficiaza de lumina naturala si este format din: hol de acces, dormitor, baie, camera de zi  deschisa cu bucataria si balcon.

In total, proiectul va genera un numar de 78 apartamente diverse, foarte bine structurate si comparimentate inteligent insotite de balcoane ample si  finisaje de calitate superioara ce pot fi alese de catre clientul final de la un departament specializat de design interior pus la dispozitie de catre dezvoltatorul proiectului.

Locuinta se vinde ” la cheie„, finisata complet si cu obiecte sanitare in baie.

Partea de finisare interioara si echipare a imobilelor din proiect este asigurata de cele mai mari firme de profil din Romania cum este Avalon Romania  care vor asigura materialele necesare finisarii interioare atat a apartamentelor cat si a partilor comune cum sunt intrarile si casa scarii, Romstal Instalatii se va ocupa de partea instalatiilor interne si de obiectele sanitare din imobile dar si de grupurile de pompare externe, bazine si hidranti, compania Schindler va furniza lifturile de care dispun imobilele care sunt de ultima generatie, de la Rehau este achizitioanata tamplaria Pvc cu geam termopan insotita de glafuri exterioare, cei de la Immergas  vor furniza centralele termice de apartament in condensatie.

Locuinţele din cadrul proiectului Venus Residence 3 se predau contorizate individual, finisate complet şi dotate cu cele mai noi şi moderne echipamente, iar materialele folosite în procesul de finisare şi de echipare sunt alese de la cele mai bune firme de profil.

Imobilul respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi si vor fi construite pe cadre si grinzi de beton armat de o clasa superioara, iar pentru peretii exteriori, dar si pentru cei interiori, dezvoltatori raman fideli caramizilor tip Porotherm si izolatiei de buna calitate (polistiren 10 cm peste care se aplica tencuiala decorativa), placa de beton peste ultimul etaj cu hidroizolatie-terasa necirculabila.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 59.500 Euro

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 15%.

Parcare supraterana la pretul de 2500 euro+TVA

Parcare subterana la pretul de 4000 euro+TVA

Boxa la pretul de 2000 euro+TVA

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0769.862.280 Ecaterina Popescu.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #4

Oferta reprezentata de

Ecaterina Popescu

Telefon: 0769862280

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Te-ar putea interesa si:

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara