SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament 3 camere, 10 minute Metrou Berceni

Berceni, Metrou Dimitrie Leonida
 • Cel mai bun preț
91.000 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 13650 euro
Nr. camere: 3
An: 2022
Etaj: 2
S.U.: 87 mp
S.C.: 95 mp
Balcon: 3
ID Anunt: 124560

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 87 mp
 • Suprafață construită: 95 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 2
 • Grup sanitar: 2 grupuri sanitare
 • Balcon: 3
 • An constructie: In construcție (2022)
 • Tip imobil: bloc de locuinte mixte
 • Regim de înălțime: P+6
 • Structură: beton, caramida
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie, calorifere

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, izolatie exterioara polistiren, cada, chiuveta, tencuiala decorativa, mana curenta inox, balcoane traforaj metallic, terasa multistrat, centrala proprie, calorifere, lift, usa metalica, sensor pentru incendii

Schița

Prezentare

Apartamentul cu 3 camere pe care vi-l oferim spre achizitie este disponibil la etajul 2, este dispus spre S-E si face parte dintr-un proiect amplu, Apollo Residence Berceni , ce dezvolta 4 blocuri de locuinte colective, din care primul bloc va fi dat in folosinta anul viitor.

Elementele esentiale necesare unei comunitati fericite au fost adaugate si noului proiect rezidential de catre inginerii si proiectantii Apollo Residence, din care mentionam: spatii verzi ample si amenajate modern, locuri de joaca pentru copii, alei de acces iluminate, acces securizat in ansamblu, parcare auto pentru rezidenti si vizitatori, acces dublu la doua artere circulate, curti dezmembrate pentru apartamentele de la parter, si nu in cele din urma balcoanele ample tip terasa, de care dispun toate apartamentele.

Localizare si vecinatati:

Ansamblul este amplasat in zona Dimitrie Leonida mai exact la aproximativ 10 minute de mers pe jos pana la  statia de metrou Berceni si aproximativ 14 minute pana la statia de metrou Dimitrie Leonida, in imediata apropiere a celor mai mari centre si galerii comerciale  si este compus din 4 blocuri care vor genera un numar de peste 190 unitati locative diverse, dispunand de apartamente cu 2 si 3 camere, unele chiar avand curte proprie sau terase generoase.

Accesul catre ansamblu se face in conditii civilizate, indiferent de anotimp deoarece amplasamentul ales, este unul excelent, aflat intr-o zona  care dispune de infrastructura completa si drumuri asfaltate si acces rapid la mijloace de transport in comun sau puncte de interes cum ar fi: scoli, gradinite, parc pentru copii si magazine.

Specificatii tehnice si carateristici:

Locuinta oferita spre vanzare are o suprafata utila de 87.10 mp utili, excelent compartimentata, spatioasa, foarte bine gandita printre care enumeram living de 18,00mp, bucatarie separata de 9,30mp, dormitoare de 11,70mp , 2 bai precum si 3 balcoane tip terasa ,prevazute cu scurgere direct in canalizare, dintre care unul din ele va fi inchis cu tamplarie PVC.

Compartimentarile interioare sunt exclusiv din caramida Porotherm si sunt tencuite. Fiecare apartament este contorizat separat pentru utilitati: curent electric, apa, gaze (centrala termica proprie in condensatie cu contor de gaze montat in exterior); design exterior modern, tamplarie PVC  Salamander 5 camere cu sticla termopan, glafuri interioare-exterioare, instalatiile de incalzire si alimentare cu apa fiind din polipropilena in pardoseala iar  instalatia electrica este realizata prin teava in pardoseala.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 91.000 Euro.

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Puncte de interes

Magazin 3 minute
Transport public 10 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 4 minute
Farmacie/Spital 4 minute
Centru 15 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button