SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament 3 camere, 51 mp terasa, 650 metri Metrou Aparatorii Patriei

Berceni, Metrou Aparatorii Patriei
 • Finalizare 2021
 • Disponibil imediat
 • Parcare subterană
 • Cel mai bun preț
 • apartament terasa
 • finalizat
115.500 euro
(+ TVA 19%)
AVANS NOUA CASĂ: 17325 euro
Nr. camere: 3
An: 2020
Etaj: 3
S.U.: 64 mp
S.C.: 80 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 124454

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 64 mp
 • Suprafață construită: 80 mp
 • Compartimentare: semidecomandat
 • Etaj: 3
 • Grup sanitar: 2 grupuri sanitare
 • Balcon: 1
 • An constructie: Construit (2020)
 • Tip imobil: bloc de locuinte mixte
 • Regim de înălțime: 3
 • Structură: beton
 • Compartimentare: semidecomandat
 • Încălzire: centrala proprie, calorifere

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, izolatie exterioara polistiren, cada, chiuveta, mobilier in baie, baterii, cabina dus, tencuiala decorativa, mana curenta metalica, balcoane zidite, terasa multistrat, curte amenajata, centrala proprie, calorifere, lift, usa metalica, interfon

Schița

Prezentare

Proiectul rezidential  Venus Residence 3 se află in imediata apropiere a primului parc rezidential din Romania, Metalurgiei Park Residence, fiind de asemenea în vecinătatea numeroaselor hipermarket-uri aflate în aceasta zona, precum: Carrefour Berceni, Selgros, Hornbach Berceni, Lidl, Jumbo si Mall Sun Plaza. Accesul către această noua zonă rezidențială, se face fie direct din Bulevardul Metalurgiei și strada Drumul Binelui, cât și din strada Turnu Măgurele, iar distanta pana la statia de metrou Aparatorii Patriei este de numai 650 m. In plus, imobilul este bransat la toate utilitatile orasului (gaze naturale, energie electrica, apa si canalizare), iar apartamentele se vand in regim de contorizare separata. Regimul de inaltime al acestora este Demisol + Parter +2 Etaje+ etaj 3 retras cu o arhitectura moderna si foarte complexa. Apartamentul este disponibil la etajul 3 din 3, iar imobilul este prevazut cu lifturi silentioase.

Localizare si vecinatati:

Ansamblul este amplasat in zona de sud a Capitalei, mai exact in Sectorul 4, strada Drumul Binelui foarte aproape de Soseaua Berceni si de statia de Metrou Aparatorii Patriei.
Vecinatati: Soseaua Berceni, Bdul Metalurgiei, Turnu Magurele,  centre de invatamant si spitalicesti si multiple centre comerciale: Mega Image, Penny Market, Metro, Auchan, Lidl, Jumbo, Selgros, Grand Arena Mall sau Sun Plaza Mall.

Amplasarea excelentă, atât în raport cu aceste zone comerciale, aflate la o mică distanță, cât și cu privire la mijloacele de transport în comun, la piețele agro-alimentare, la magazine, la galeriile și centrele comerciale de renume, conduce la un acces facil, rapid ce se derulează  în condiții foarte civilizate și de deplină siguranță.

Mijloace de transport in comun: STB: 125, 312, 313, 141, 241, 102, 202, 102, 73, 74, Metrou Aparatorii Patriei.

Specificatii tehnice si carateristici:

Locuinta are o suprafata utila totala de 126.20 mp  (terasa si balcon incluse ), se vinde complet finisata si este dotata cu: centrala proprie de apartament – 24 kw (in condensatie) si calorifere din otel, usi de interior de cea mai buna calitate, pregatire aer conditionat, usa intrare metalica- antiefractie, tamplarie PVC cu geamuri termopan, gresie si faianta –import, parchet de foarte buna calitate, obiecte sanitare moderne in bai si interfon.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 115.500 + TVA 

LOCUL DE PARCARE : SUPRATERAN- 2.500 EURO + TVA

SUBTERAN – 4000 EURO + TVA

BOXE LA PRETUL DE 2.500 EURO + TVA

Se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar.

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Puncte de interes

Magazin 3 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 6 minute
Farmacie/Spital 9 minute
Centru 15 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button