SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament 3 camere, acces metrou pasarela Berceni

Berceni, Pasarela metrou Berceni
 • Finalizare 2021
 • Cel mai bun preț
84.000 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 12600 euro
Nr. camere: 3
An: 2021
Etaj: 7
S.U.: 83 mp
S.C.: 95 mp
Balcon: 2
ID Anunt: 125055

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 83 mp
 • Suprafață construită: 95 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 7
 • Grup sanitar: 2 grupuri sanitare
 • Balcon: 2
 • An constructie: Construit (2021)
 • Tip imobil: bloc de locuinte mixte
 • Regim de înălțime: 7
 • Structură: beton
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie, calorifere

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, geamuri termopan, izolatie exterioara polistiren, cada, chiuveta, mobilier in baie, baterii, balcoane zidite, acoperis, centrala proprie, calorifere, lift, usa metalica, interfon

Schița

Prezentare

Apartamentul pe care il propunem spre vanzare, face parte din ansamblul  Joy-Galaxy Residence, situat pe strada Biruintei, in orasul Popesti Leordeni, Ilfov, aflat intr-un imobil cu regim de inaltime P+7.

Locuinta este disponibila la etajul 7 al imobilului, complet decomandata, avand suprafata utila de 75,94 mp + 7,44 mp balcon,  fiind formata dintr-un  living spatios, luminat de geamuri mari, bucatarie, doua dormitoare, hol, baie, grup sanitar si doua balcoane.

Distanta mare intre blocuri (25 ml), caile de acces interioare ample, trotuarele generoase, spatii verzi amenajate peisagistic, locuri de joaca si un parc de mari dimensiuni (1000 mp) destinat rezidentilor, iluminatul nocturn, precum si arhitectura moderna folosita si nu in cele din urma preturile accesibile ale apartamentelor fac oferta acestui proiect rezidential mixt una extrem de interesanta daca va aflati in cautarea unei locuinte noi in Zona de Sud a Capitalei.

Localizare si vecinatati:

Ansamblul compus din 8 blocuri este amplasat pe strada Biruintei, in oras Popesti-Leordeni.

Zona dispune de infrastructura completa,iluminat stradal nocturn, fiind bransata la toate utilitatile orasului Popesti Leordeni cu acces facil la toate centrele comerciale din zona, precum: Penny, Mega Image, restaurant, farmacii, magazine mixte cu program Non Stop. Distanta pana la statia de metrou Dimitrie Leonida  este de  10 minute de mers pe jos, iar pana la pasarela pietonala care face legatura cu statia de metrou Berceni este de aproximativ 7 minute.

Specificatii tehnice si carateristici:

Locuinta se vinde la “cheie, cu materiale premium, dispune de gresie, faianta, (Avalon Romania),  parchet laminat, usi interioare, obiecte sanitare ceramice in baie, calorifere,  centrala termica de 24 KW prin condensatie, tamplarie PVC, contorizarea fiind individuala.

Structura de rezistenta este formata  din cadre si grinzi de beton armat, compartimentarea fiind din caramida tip Porotherm 25 cm exterior si 11, 5 cm la interior.  Termoizolatia la exterior este formata din polistiren de 10 cm + tencuiala decorativa.

Apartamentul poate fi personalizat de dumneavoastra alegand toate finisajele interioare dintr-o gama foarte larga de modele si culori.

Pret si modalitati de plata:

Pretul apartamentului este de 84000 Euro.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5%.

Loc de parcare disponibil!

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 8 minute
Scoala/Gradinita 12 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 15 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button