SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 3 camere – Athos Residence, etaj intermediar, 84.11 mp utili, Lidl Metalurgiei

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Berceni
Reper: Lidl Metalurgiei
Numar camere:
3
Suprafata utila:
84.11 mp
An constructie:
2019
Nr. balcoane:
2
Etaj:
2
80.500 euro
TVA de 5% inclus
ID Oferta: 104483
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 84.11 mp suprafata utila
 • etaj: 2
 • 2 grupuri sanitare
 • 2 balcoane
 • 2 dormitoare
 • telefon (1 post)
 • parcare ()
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere mixta
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa
 • construit in 2019
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Locuinta de trei camere pe care o prezentam astazi  se regaseste intr-un imobil nou al proiectului rezidential Athos Metalurgiei Park Residence, ansamblu de exceptie amplasat in sectorul 4 al Capitalei,  la doar cateva minute distanta fata de statia de metrou Aparatorii Patriei.

Acesta este foarte bine amplasat in cadrul imobilului, la etajul 2, cu o vedere mixta catre calea de acces cat si catre spatiul verde, se vinde finisat si echipat cu materiale de cea mai buna calitate si nu in ultimul rand este racordat la toate utilitatile orasului.

Localizare si vecinatati:

Athos Residence face parte din cadrul primului parc rezidential din Romania si anume Metalurgiei Park Residence amplasat in Berceni pe Bulevardul Metalurgiei.

Noul imobil imbina arhitectura moderna cu ultimele reglementari in materie de constructii noi, are un regim de P+6 Etaje, cu acoperis tip terasa, spatii comune atent amenajate, spatii comerciale, spatii verzi si locuri de parcare amenajate si delimitate.

Puncte de interes: scoli, gradinite, unitati medicale si multiple centre comerciale: Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Lidl Metalurgiei, Selgros, Hornbach, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall.

Mijloace de transport in comun: STB (RATB) 125, 141, 220, N 105 si statia de Metrou Aparatorii Patriei.

Specificatii tehnice si carateristici:

Noul apartament are o suprafata utila generoasa de 84.11 mp, este compartimentat pentru a fi cat mai util impartit astfel: living luminos, 2 dormitoare, 2 holuri si 2 bai, toate acestea sunt insotite de 2 balcoane ale caror suprafete insumeaza 9.14 mp.

Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje si dotari incluse in pret: centrala termica proprie de apartament 24 kW, gresie, faianta, parchet, radiatoare, usi de interior, tamplarie PVC 5 camere cu geam termopan, glafuri interioare-exterioare si usa metalica antiefractie la intrare.

Structura de rezistenta a noului imobil este realizata pe cadre de beton armat, compartimentat cu caramida Porotherm atat la interior cat si la exterior, este izolat termic cu polistiren expandat de 10 cm peste care se aplica tencuiala decorativa.

Pret si modalitati de plata:

Pretul 80.500 euro INCLUDE 5% T.V.A. !

Loc de parcare suprateran: 3.000 Euro + TVA.

Loc de parcare subteran: 4.500 Euro + TVA.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5%, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere de 5%.

Alte informatii si contact:

Bonus: voucher de reducere de 10% la toate produsele din gama Mobexpert!

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la telefon: 0735.527.098 – Catalin Angheluta!

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Legii 248 din 2020 pentru modificarea art. 291 din Legea 227/2015 privind Codul Fiscal, incepand cu data de 01.01.2021 se vor aplica prevederile privind TVA-ul redus de 5% pentru locuintele care au o suprafata utila de maxim 120 mp si care nu depasesc suma de 140.000 euro, echivalent lei, exclusiv TVA achizitionate de persoanele fizice, acestea prevederi fiind aplicabile pentru locuintele livrate/predate cumparatorilor, dupa aceasta data.

SudRezidential.ro 2020

Oferta reprezentata de
Catalin Angheluta

Catalin Angheluta

Telefon: 0735.527.098

Family Residence Brâncoveanu Bucuresti
Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

joy galaxy residence
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara