SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 3 camere – Ave Village Brancoveanu (Grand Arena)Apartament in bloc - semidecomandat

Zona: Metalurgiei
Reper: Grand Arena
Suprafata utila:
65.42 mp
Suprafata construita:
71 mp
An constructie:
2020
Nr. balcoane:
1
Etaj:
3
75.000 euro
TVA de 5% inclus
ID Oferta: 116117
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 65.42 mp suprafata utila
 • 71 mp suprafata construita
 • etaj: 3
 • 2 grupuri sanitare
 • 1 balcon
 • 2 dormitoare
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • lift
 • iluminat exterior, contor apa
 • construit in 2020
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, RATB, restaurant

Alte informatii

Descriere anunt:

Se propune spre vanzare apartament 3 camere, ce face parte din Ansamblul Rezidential Ave Village Brancoveanu, situat in imediata apropiere a centrului comercial Grand Arena. Ansamblul va fi format din doua blocuri, cu acces securizat, va dispune de parcari acoperite si exterioare.

Mergem cu incredere spre dezvoltare, ne bucuram sa sesizam numeroase proiecte ce s-au demarat in ultima perioada de timp in Sectorul 4. Acesta s-a remarcat prin numeroase proiecte de infrastructura si nu numai. Incepand de la bulevarde largite, pasaje subterane si supraterane realizate sau in curs de executie, locuri de joaca si multe zone verzi, o noua statie de metrou pe Soseaua Berceni langa Linia de Centura, foarte multe scoli si gradinite modernizate si reabilitate. Facem parte in aceasta dezvoltare cu un nou proiect modern de renume: Ave Village Brancoveanu.

Compartimentari disponibile ale ansamblului: garsoniera, 2 camere, 3 camere.

Proiectul  se desfasoara pe o suprafata  de 5000 mp, teren amplasat in noua zona rezidentiala a Sectorului 4 care s-a format in spatele Grand Arena Mall. Zona a fost modernizata si reabilitata la sfarsitul anului 2019, au fost executate lucrari la retelele de utilitati si, ulterior, s-a efectuat asfaltarea strazilor cat si statii pentru mijloace de transport in comun!

Localizare si vecinatati:

Proiectul Ave Village Brancoveanu este pozitionat in zona de sud a Bucurestiului, in Sector 4, pe Strada Postalionului, in imediata apropiere a Bulevardului Metalurgiei si a Bulevardului Constantin Brancoveanu, ceea ce face ca accesul catre centrul capitalei sa fie unul facil indiferent de anotimp sau ora.

In apropierea ansamblului se regasesc marile centre comerciale din zona precum: Carrefour Grand Arena, Metro, Auchan, Jumbo, Selgros, Penny si Lidl. Accesul catre metrou se face rapid , datorita noii statii STB 241 care se afla la 1 minut distanta pietonal de ansamblu si sunt aproximativ 5 statii pana la Metrou Aparatorii Patriei sau Dimitrie Leonida.

De asemenea, in apropiere se regasesc farmacii, restaurante, unitati spitalicesti, gradinite si scoli.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Locuinta se vinde la “cheie”, cu materiale premium, dispune de gresie, faianta(Avalon Romania) parchet laminat (Parchet Shop) usi interioare (Bella Casa) obiecte sanitare ceramice in baie (Avalon Romania) toate la alegere, calorifere,  centrala termica de 24 KW prin condensatie, tamplarie PVC  5 camere, contorizarea fiind individuala.

Structura este formata  din cadre si grinzi de beton armat, compartimentarea fiind 100% din caramida tip Porotherm 25 cm exterior si 11, 5 cm la interior.  Blocul este izolat termic pe exterior cu polistiren de 10cm. Imobilul dispune de lift,interfon si parcari acoperite.

Imobilul este racordat la toate utilitatile sectorului 4: canalizare Apa Nova, gaze Distrigaz, curent Enel.

Pret si modalitati de plata:

Pret promotional: 75000 Euro
Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5%.

Alte informatii si contact:
Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe informatii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la tel: 0731.085.568 – Georgian Dascalu  sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei, acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din zona de Sud.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #4

Oferta reprezentata de

Georgian Dascalu

Telefon: 0731085568

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Te-ar putea interesa si:

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara