SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 3 camere Bd. Metalurgiei, Berceni

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Metalurgiei
Reper: Aparatorii Patriei
Numar camere:
3
Suprafata utila:
71.50 mp
Suprafata construita:
83 mp
An constructie:
2020
Nr. balcoane:
1
Etaj:
6
72.900 euro
TVA de 5% inclus
ID Oferta: 110328
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 71.50 mp suprafata utila
 • 83 mp suprafata construita
 • etaj: 6
 • 2 grupuri sanitare
 • 1 balcon
 • 2 dormitoare
 • telefon (1 post)
 • parcare (1 loc)
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere mixta
 • acces stradal, acces mixt
 • parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • sensor pentru incendii, interfon, lift, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa, boxa
 • construit in 2020
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Oferim spre vanzare un apartament decomandat, cu 3 camere, aflat in proiectul Viva Residence ce face parte din Metalurgiei Park.

Locuinta dispune de o suprafata utila de 65.20 mp + balcon de 6.30 mp.

Compartimentarea este una foarte eficienta si foarte atent gandita pentru a oferi cele mai bune conditii viitorilor proprietari.
Apartamentul, este disponibil la etajul 6 al imobilului cu un nivel de inaltime (P+6E), avand un grad ridicat de confort.

Localizare si vecinatati:

Proiectul Viva Residence Metalurgiei este amplasat in Berceni, Sectorul 4, pe Drumul Binelui.

Ansamblul este situat in proximitatea statiei de metrou Aparatorii Patriei si este compus din 14 de imobile, insotite de numeroase spatii verzi, locuri de joaca, locuri de parcare supraterane si acoperite destinate rezidentilor.

Locatia excelenta permite accesul rapid catre punctele de interes din zona: scoli, gradinite, unitati spitalicesti, dar si catre multiple centre comerciale: Lidl Metalurgiei, Piata de Gros, Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Hornbach, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall. Mijloace de transport in comun: STB (RATB) 313, 312, 125, 141, 220, 232, 241, N 105 si statia de metrou Aparatorii Patriei.

Specificatii tehnice si carateristici:

Apartamentul cu 3 camere dispune de o suprafata utila de 65.20 mp + 6.30 mp balcon, beneficiaza de lumina naturala si este format din: hol de acces, doua domitoare, doua bai, camera de zi, o bucatarie si un balcon.

Atent finisata, locuinta este dotata cu: tamplarie PVC Rehau cu geam termopan,  gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, calorifere de otel, centrala temica de 24 kW, prize si intrerupatoare, interfon si usa de intrare metalica cu multiple sisteme antiefractie.

Imobilul din care face parte apartamentul are structura de rezistenta realizata din beton armat si caramida Porotherm de 25 cm, compartimentat cu caramida de 11.5 cm si izolat termic cu polistiren exapandat de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 72.900 euro

Loc de parcare: suprateran 3.500 euro tva inclus si acoperit 4.500 tva inclus.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 15% euro, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere de 5%.

Alte informatii si contact:

Apartamentul este racordat la toate utilitatile orasului si este contorizat separat.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0727.261.214 – Stefan Manea.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #4

Oferta reprezentata de
Stefan Manea

Stefan Manea

Telefon: 0727.261.214

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara