SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament 3 camere Berceni Metalurgiei

Metalurgiei, Carrefour Grand Arena
 • Disponibil imediat
 • Cel mai bun preț
79.900 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 11985 euro
Nr. camere: 3
An: 2021
Etaj: Parter
S.U.: 65 mp
S.C.: 78 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 126588

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 65 mp
 • Suprafață construită: 78 mp
 • Compartimentare: semidecomandat
 • Etaj: Parter
 • Grup sanitar: 2 grupuri sanitare
 • Balcon: 1
 • An constructie: In construcție (2021)
 • Tip imobil: bloc de locuinte mixte
 • Regim de înălțime: 7
 • Structură: beton, caramida
 • Compartimentare: semidecomandat
 • Încălzire: centrala proprie, incalzire in pardoseala

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, geamuri termopan, sistem incalzire in pardoseala, izolatie exterioara polistiren, podele travertin, travertin, geamuri tripan, vas WC suspendat si bazin incastrat, cada, chiuveta, mobilier in baie, baterii, tencuiala decorativa, mana curenta inox, balcoane sticla securizata, curte amenajata, centrala proprie, incalzire in pardoseala, lift, usa metalica, interfon, video

Schița

Prezentare

Va propunem spre vanzare, un apartament de 3 camere, in Ansamblul Family Residence Ideal  intr-un imobil nou, ce se afla intr-o zona in plina expansiune care imbina zona verde cu confortul infrastructurii orasului. Locuinta are o suprafata utila de 65 mp , atent compartimentata pentru a oferi spatiul mult dorit in locuinta dumneavoastra. Acest ansamblu este in topul proeictelor din zona de sud a capitalei si se face remarcat prin atentia la detalii si nevoi ale viitorilor proprietari.

Localizare si vecinitati:

Ansamblul Family Residence Ideal se afla in imediata apropiere a Bd. Metalurgiei, in apropierea centrelor comerciale de mare interes precum Metro,  Auchan, Jumbo, Carrefour Grand Arena si Selgros.

Statia STB 241 care face legatura directa cu metroul Aparatorii Patriei, se afla la 2 minute distanta de bloc.

De asemenea in zona regasim multiple restaurante, cafenele, farmacii, unitati spitalicesti, gradinite si scoala cu clasele I-VIII.

Zona aceasta are bulevarde bine dimensionate, care fac legatura rapida cu Centrul Bucurestiului, dar si cu iesirile orasului, cu acces facil spre autostrazile cele mai importante si catre Centura Capitalei. Planurile autoritatilor publice locale sunt de a mai crea un acces rapid catre aceasta centura in zona cumunei Jilava. Pretul terenului este un alt element foarte important, pentru ca le da dezvoltatorilor posibilitatea de a construi locuinte la costuri accesibile cu un raport pret/calitate excelent.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Imobilul este construit pe cadre si grinzi de beton armat, compartimentarile sunt integral din caramida Porotherm 25 cm la exterior, 12,5 cm la interior, este izolat exterior cu Polistiren de 10 cm peste care se aplica vopsea decorativa.

In interiorul ansamblului vor fi amenajate locuri de joaca si spatii verzi, dar si parcari care se vor oferi GRATUIT. Blocul va fi racordat la toate utilitatile sectorului 4: gaz, curent, canalizare si apa. Fiecare locuinta in parte va beneficia de centrala proprie 24KW, incalzire in pardoseala, bazin WC incastrat si vas suspendat, gresie si faianta Marazzi, baterii cada si chiuveta Grohe si Aqua Vive, usi si parchet import Polonia, glafuri exterioare si tamplarie PVC.

Imobilul dispune de 2 lifuri pe etaj, videointerfon, pe casa scarii vom avea travertin, mana curenta de inox , iar balcoanele vor fi din sticla.

Imaginile sunt cu titlu informativ!

Pret si modalitati de plata: 

Pretul de lista al locuintei este de 79.900 Euro, TVA 5% inclus.

PROMOTIE: Loc de parcare gratuit!

Achizitia apartamentului se poate face prin orice tip de credit bancar sau cash, pentru plata cash in sistem anticipat se ofera discount!

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Drumul Binelui 21, București, Romania

Puncte de interes

Magazin 5 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 6 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 7 minute
Centru 15 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button