SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament 3 camere, Bulevardul Metalurgiei

Dumitru Brumarescu, Metro Berceni
 • Disponibil imediat
 • Cel mai bun preț
 • Compartimentare excelenta.
94.500 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 14175 euro
Nr. camere: 3
An: 2021
Etaj: 5
S.U.: 88 mp
S.C.: 105 mp
Balcon: 2
ID Anunt: 126894

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 88 mp
 • Suprafață construită: 105 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 5
 • Grup sanitar: 2 grupuri sanitare
 • Balcon: 2
 • An constructie: In construcție (2021)
 • Tip imobil: bloc de locuinte mixte
 • Regim de înălțime: P + 11
 • Structură: beton
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, izolatie exterioara polistiren, geamuri tripan, vas WC suspendat si bazin incastrat, cada, chiuveta, mobilier in baie, baterii, cabina dus, tencuiala decorativa, mana curenta inox, balcoane zidite, balcoane sticla securizata, terasa multistrat, gazon, centrala proprie, lift, usa metalica, interfon, sensor pentru incendii, scara interioara

Schița

Prezentare

Apartamentul cu trei camere propus spre vanzare are o compartimentare inteligenta cu camere mari si luminoase si este disponibil la etajul 5 intr-un imobil nou cu regim de inaltime P+11 Etaje.
Locuinta are suprafata utila de 88.12 mp ( 80.45 mp. + 7.67 mp. balcoane). Este complet decomandata si compusa din: living de 20.46 mp, bucatarie de 10.14 mp, dormitor matrimonial de 18 mp, al doilea dormitor de 13.10 mp, hol mare ce permite amenajarea spatiilor de depozitare, doua bai si doua balcoane.
Spaţiul verde în cadrul ansamblului de peste 30% din totalul terenului este gandit atent, astfel arhitecţii peisagişti au proiectat, pe lângă spaţiile verzi care delimitează imobilele, un număr de 11 locuri de joacă pentru copii şi un număr de 11 parcuri moderne cu spaţii destinate relaxării, cu mobilier urban si iluminat nocturn.

Localizare si vecinatati:

Noul proiect The Grand Kristal Residence City Metalurgiei este amplasat in Sectorul 4, intre strazile Dumitru Brumarescu si Drumul Dealu Bradului.
Ansamblul este situat in proximitatea statiei de metrou Dimitrie Leonida la 1 minut de liniile STB 125, 141, 220, N 105.
Proiectul beneficiaza de acces rapid catre Bulevardul Metalurgiei si catre multiple centre comerciale din zona: Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall, dar si catre institutii de invatamant si spitalicesti.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Imobilul din care face parte apartamentul are structura de rezistenta realizata din beton armat si caramida Porotherm de 25 cm, compartimentat cu caramida de 11.5 cm si izolat termic cu polistiren exapandat de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa.
Locuinta se preda “la cheie”cu finisaje si echipamente de cea mai buna calitate, dispune de gresie si faianta, parchet laminat, tamplarie Rehau profil Sinego Lux, geam tripan, feronerie Roto, centrala proprie de apartament 24 kw, calorifere din otel, usa metalica la intrare, iar baia este utilata complet cu obiecte sanitare si calorifer port prosop.

Pret si modalitati de plata:

Pret apartament 94.500 Euro, TVA 5% inclus.
Loc de parcare: 4.000 Euro + TVA.
Se poate achizitiona prin orice tip de credit, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere de 5% din pret.

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Strada Dumitru Brumărescu 14, București 041838, Romania

Puncte de interes

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 15 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button