SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 3 camere decomandat, etaj 1, Apollo Residence, metrou Dimitrie Leonida

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Dimitrie Leonida
Reper: Metrou Dimitrie Leonida
Numar camere:
3
Suprafata utila:
92.20 mp
An constructie:
2019
Nr. balcoane:
3
Etaj:
1
79.500 euro
TVA de 5% inclus
ID Oferta: 104611
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 92.20 mp suprafata utila
 • etaj: 1
 • 2 grupuri sanitare
 • 2 dormitoare
 • telefon (1 post)
 • parcare ()
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere mixta
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • aer conditionat, interfon, lift, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa
 • construit in 2019
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Apartamentul prezentat astazi se regaseste intr-un proiect rezidential de renume si anume Apollo Residence Berceni, amplasat intr-o zona noua, la cateva minute de statia de Metrou Dimitrie Leonida.

Noua locuinta beneficiaza de o suprafata utila generoasa, este disponibila la etajul 1 al unuia dintre imobilele ce compun proiectul rezidential, este excelent finisata, modern echipata cu materiale de ultima generatie, racordata la toate utilitatile orasului si nu in cele din urma beneficiaza de contorizari separate.

Localizare si vecinatati:

Noul proiect Apollo Residence Berceni este amplasat in zona de Sud a Capitalei, in imediata apropiere a statie de Metrou Dimitrie Leonida. Ansamblul se desfasoara pe o suprafata de 16.000 mp si este compus din 11 imobile de locuinte mixte cu regim de inaltime P+5E+EM+M.

Zona in care este amplasat ansamblul beneficiaza de infrastructura completa, acces rapid la statia de metrou Dimitrie Leonida, dar si la centrele comerciale din zona.

Vecinatati: Soseaua Oltenitei, Soseaua Berceni, La Strada Mall, Mega Image, Penny Market, centru comercial Sun Plaza, institutii de invatamant si spitalicesti din zona.

Mijloace de transport in comun: statia de Metrou Dimitrie Leonida si multiple statii STB (fost RATB).

Specificatii tehnice si carateristici:

Apartamentul propus spre vanzare dispune de o suprafata utila toata de 79.70 mp, cu o compartimentare decomandata si este impartit astfel: camera de zi luminoasa cu suprafata de 21.30 mp, bucatarie separata, doua bai, doua dormitoare generoase, un hol de intrare spatios ce permite amenajarea spatiilor de depozitare, toate acestea fiind insotite de 3 balcoane ale caror suprafata insumeaza 12.50 mp.

Locuinta dispune de finisaje deosebite: centrala termica proprie 24 kW, usi de interior, usa metalica antiefractie la intrare, obiecte sanitare Cersanit in baie, gresie, faianta, parchet laminat de 8 mm, radiatoare din otel, glafuri interioare si exterioare, tamplarie PVC 5 camere Veka si videointerfon.

Noul imobil respecta cele mai exigente norme de constructie, structura de rezistenta este realizata pe cadre si grinzi de beton armat de o clasa superioara, la peretii exteriori dar si pentru cei interiori se foloseste caramida tip Porothem, izolat exterior cu polistiren de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa.

Pret si modalitati de plata:

Pret: 79.500 Euro, TVA 5% inclus!

Se poate achizitiona prin orice tip de credit, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere de 5%.

Alte informatii si contact:

Bonus: un loc de parcare dezmembrat si o unitate de aer conditionat!

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0727.239.293 – Adrian Monu – manager de proiect Apollo Residence!

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #7

Oferta reprezentata de
Adrian Monu Sud Rezidential

Adrian Monu

Telefon: 0727.239.293

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara