SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament 3 camere decomandat la 10 minute de Metrou Berceni Apollo Residence

Popesti Leordeni, Metrou Berceni
 • Ofertă specială
 • Cel mai bun preț
91.000 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 13650 euro
Nr. camere: 3
An: 2021
Etaj: 2
S.U.: 86 mp
S.C.: 92 mp
Balcon: 3
ID Anunt: 123860

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 86 mp
 • Suprafață construită: 92 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 2
 • Grup sanitar: 2 grupuri sanitare
 • Balcon: 3
 • An constructie: In construcție (2021)
 • Tip imobil: bloc de locuinte mixte
 • Regim de înălțime: 7
 • Structură: beton, caramida
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie, calorifere

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, izolatie exterioara polistiren, cada, chiuveta, baterii, cabina dus, tencuiala decorativa, acoperis, pavaj, gazon, centrala proprie, calorifere, lift, usa metalica, aer conditionat, interfon

Schița

Prezentare

Va propunem spre vanzare un apartament de trei camere complet decomandat care se regaseste intr-un proiect rezidential  renumit din zona de sud a Capitalei – Apollo Residence Berceni, apartamentul are o suprafata utila de 72,20 mp + un balcon inchis de 4,40 mp + 7,00 mp balcon si unul tip logie de 3.50 mp utili, regimul de inaltime al ansamblului, compus din 4 blocuri, este: S+P+7E. In pretul apartamentului este inclus un aparat de aer conditionat si videointerfon.

Localizare si vecinatati:

In apropiere regasim centrele comerciale importante (Mega Image, Penny Market, Profi Market, Metro, Auchan, Jumbo, Selgros, Lidl, Carrefour Grand Arena, Hornbach,), iar in vecinatate, gradinita cu afterschool, scoala, bar / pub, restaurant, magazine de proximitate, loc de joaca pentru copii si unitati medicale.

Proiectul vine si cu alte noutati dintre care enumeram faptul ca in interiorul ansamblului se regasesc spatii verzi (1700mp in colaborare cu Mega Image), locuri de parcare delimitate, boxe in subsolul blocurilor, spatii comerciale, alei pietonale si curti delimitate pentru apartamentele de la parter. Partile comune ale imobilelor sunt atent finisate. Zona beneficiaza de infrastructura completa, strazi asfaltate, iluminat public, cu acces rapid la statia de metrou Berceni (600m) datorita pasarelei pietonale nou construita.

Specificatii tehnice si caracteristici :

Locuinta dispune de cele mai bune materiale folosite in amenajarea interioara, dintre care enumeram: gresie si faianta – AVALON MULTIGROUP , parchet laminat 8 mm, tamplarie – PVC Salamander Streamline 76 Plus round 7 camere, glafuri exterioare metalice, glafuri interioare PVC,  centrala termica de apartament de 24 kW in condensatie, calorifere din otel, obiecte sanitare ceramice in baie, usi de interior Bella Casa, usa metalica antiefractie la intrare si spatii comune finisate cu placi antiderapante.

Imobilul este construit pe cadre de beton armat, iar inchiderile peretilor sunt executate din caramida YTONG 30 cm exterior si intre apartamente iar in interiorul apartamentului caramida YTONG de 12 cm, izolatia peretilor exteriori fiind facuta cu polistiren expandat de 10 cm si tencuiala decorativa de cea mai buna calitate.

Imobilul dispune de:

 • locuri de parcare la exterior
 • boxe de diferite dimensiuni, aflate la subsol

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de: 91.000 Euro TVA 5% INCLUS.

Loc de parcare suprateran: 2.500 Euro  TVA INCLUS.

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Strada Biruinței, Popești-Leordeni, Romania

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 10 minute
Scoala/Gradinita 6 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 9 minute
Centru 20 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button