SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament 3 camere, decomandat, terasa generoasa, Lidl Oltenitei

Ira, Soseaua Oltenitei, Lidl Oltenitei
 • Disponibil imediat
 • Compartimentare excelenta
175.800 euro
(TVA 19% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 26370 euro
Nr. camere: 3
An: 2021
Etaj: 4
S.U.: 156.09 mp
S.C.: 187 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 127009

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 156.09 mp
 • Suprafață construită: 187 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 4
 • Grup sanitar: 2 grupuri sanitare
 • Balcon: 1
 • An constructie: In construcție (2021)
 • Tip imobil: bloc de locuinte mixte
 • Regim de înălțime: P+4
 • Structură: beton
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie, calorifere

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, mana curenta metalica, balcoane zidite, terasa multistrat, terasa necirculabila, centrala proprie, calorifere, lift, usa metalica, interfon

Schița

Prezentare

Detalii imobil:

Apartamentul pe care il propunem spre vanzare, face parte din ansamblul Loka Residence, situat la granita dintre Popesti Leordeni si Sector 4, aflat intr-un imobil cu regim de inaltime P+4 Etaje.

Locuinta este disponibila la etajul 4 al  imobilului, complet decomandata, avand suprafata utila de 101,63 mp + terasa 54,46  mp,  fiind formata dintr-un  living aerisit, 2 dormitoare, bucatarie, dressing,  hol, 2 bai, si o terasa spatioasa.

 Localizare si vecinatati:

Zona dispune de infrastructura completa, fiind bransata la toate utilitatile orasului Popesti Leordeni, ansamblul imbinand o serie de elemente menite sa usureze viata de zi cu zi a locatarilor, prin pozitionarea excelenta in apropiere de scoli, gradinite, spitale, mijloace de transport in comun, supermarketuri (Lidl, Mega Image sau Kaufland), dar si prin imediata vecinatate a unuia dintre cele mai mari centre comerciale din zona, cu zeci de oportunitati de shopping si distractie (Sun Plaza Mall). Distanta pana in centrul Bucurestiului poate fi parcursa in aproximativ 20 de minute, iar la nici 10 minute se afla Piata Sudului.

 Specificatii tehnice si carateristici:

Locuinta se vinde la “cheie”,cu materiale premium, dispune de gresie, faianta,  parchet laminat, usi interioare, obiecte sanitare ceramice in baie, calorifere,  centrala termica de 24 KW prin condensatie, tamplarie PVC Salamander 7 camere, contorizarea fiind individuala.

Structura este formata  din cadre si grinzi de beton armat,  compartimentarea fiind din caramida tip Porotherm 25 cm exterior si 11, 5 cm la interior.  Termoizolatia la exterior este formata din polistiren de 10 cm + tencuiala decorativa.

Totodata, daca apartamentul este rezervat in timp util, dvs va puteti alege toate finisajele interioare.

*Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 175.800 Euro Tva Inclus.

Pretul locului de parcare este 5000 Euro + Tva 19%

Se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata cash.

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Șoseaua Olteniței, 17P, Popești-Leordeni 077160, Romania

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 3 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 3 minute
Centru 20 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button