SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament 3 camere, decomandat, Grand Arena Mall

Bd. Metalurgiei, Grand Arena Mall, Lidl Drumul Binelui
 • Preț negociabil
 • Disponibil imediat
 • Cel mai bun preț
87.000 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 13050 euro
Nr. camere: 3
An: 2021
Etaj: 1
S.U.: 75 mp
S.C.: 85 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 121008

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 75 mp
 • Suprafață construită: 85 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 1
 • Grup sanitar: 2 grupuri sanitare
 • Balcon: 1
 • An constructie: In construcție (2021)
 • Regim de înălțime: 7
 • Structură: beton
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie a apartamentului

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, centrala proprie a apartamentului, lift, interfon

Schița

Prezentare

Apartamentul pe care il propunem spre vanzare, face parte din ansamblul, Family Residence Ideal, situat pe Strada Drumul Binelui, aflat intr-un imobil cu regim de inaltime P+7 etaje.

Locuinta este disponibila la etajul 1 al imobilului, complet decomandata, avand suprafata utila de 67 mp + 8.10 mp balcon, fiind formata dintr-un  living aerisit, bucatarie, dormitor  luminos, hol, doua grupuri sanitare si  balcon.

Amplasat in Sector 4 Bucuresti, mai exact in zona Mall-ului Grand Arena Berceni, zona care a cunoscut o dezvoltare rezidentiala masiva in ultima vreme datorita avantajelor de care dispune in ceea ce priveste accesul rapid la mijloace de transport in comun si distanta mica fata de punctele de interes major din zona, noul proiect Rezidential Family Residence Ideal se prezinta ca un proiect de mari dimensiuni, complet, echilibrat si cu multiple beneficii oferite viitorilor rezidenti.

 Localizare si vecinatati:

Zona dispune de infrastructura completa, fiind bransata la toate utilitatile Sectorului 4 cu acces facil la toate centrele comerciale din zona, precum: Lidl Metalurgiei, Carrefour Grand Arena, Hornbach, Selgros, Metro, Auchan, Jumbo, restaurant, scoli, gradinite, dar si noul parc Tudor Arghezi. Distanta pana la statia de metrou Aparatorii Patriei  este de aproximativ 15 minute, iar in zona regasim STB-urile 241, 125, 141, 220, N105, 102, 202, N0103, 232, 312.

Specificatii tehnice si carateristici:

Locuinta se vinde la “cheie”, cu materiale premium, incalzire in pardoseala, dispune de gresie, faianta, parchet, usi interioare, obiecte sanitare de cea mai buna calitate, baterii cada si chiuveta AquaVive si Grohe,bazin toaleta incastrat, centrala termica de 24 KW prin condensatie, tamplarie PVC Rehau 5 camere, contorizarea fiind individuala.

Structura este formata  din cadre si grinzi de beton armat,  compartimentarea fiind din caramida tip Porotherm 25 cm exterior si 11, 5 cm la interior. Termoizolatia la exterior este formata din polistiren de 10 cm + tencuiala decorativa.

Arhitectii proiectului au optat pentru o arhitectura moderna, clara si echilibrata care foloseste cele mai noi tendinte in materie, integrand ferestre ample, balcoane generoase si spatii locative utile si bine compartimentate.

Totodata, daca apartamentul este rezervat in timp util, dvs va puteti alege toate finisajele interioare.

 Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 87.000 Euro.

*Pozele sunt cu titlu de prezentare.

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Aurel Persu, București, Romania

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 10 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button