SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 3 camere, etaj intermediar, Sector 4, Bulevardul MetalurgieiApartament in bloc - decomandat

Zona: Bulevardul Metalurgiei
Reper: LIDL Metalurgiei
Numar camere:
3
Suprafata utila:
63 mp
Suprafata construita:
76 mp
An constructie:
2021
Nr. balcoane:
1
Etaj:
1
66.900 euro
TVA de 5% inclus
3345 euro
2007 euro
ID Oferta: 113585
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 63 mp suprafata utila
 • 76 mp suprafata construita
 • etaj: 1
 • 2 grupuri sanitare
 • 1 balcon
 • 2 dormitoare
 • telefon ()
 • parcare (1 loc)
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere laterala
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift, usa metalica
 • contor apa
 • construit in 2021
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Apartamentul pe care vi-l prezentam spre vanzare face parte din ansamblul Club 2 Residence, situat in sectorul 4, in apropiere de Lidl Metalurgiei, in imobil nou cu regim de inaltime P+5Etaje, prevazut cu lift silentios.

Locuinta este disponibila la etajul unu al imobilului, are o suprafata utila de 63,20 mp si o compartimentare moderna, astfel: living+sufragerie, doua dormitoare, doua bai si un balcon.

Localizare si vecinatati:

Zona dispune de infrastructura completa, cu strazi asfaltate, trotuare si iluminat public, transport in comun -linia STB 241- pana la statia de metrou Aparatorii Patriei si mai beneficiaza si de apropierea de marile centre comerciale ale zonei : Carrefour Grand Arena, Selgros, Hornbach, Auchan, Metro, Jumbo sau LIDL. De asemenea, in zona mai exista si gradinita, scoal, colegiu si Universitatea Spiru Haret, unitati spitalicesti si benzinarii.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Structura de rezistenta a imobilului este realizata  dupa cele mai riguroase cerinte,  folosindu-se cadre si grinzi din beton armat, iar peretii exteriori  si cei de compartimentare sunt construiti din caramida Porotherm . La interior se folosesc sape si tencuieli mecanizate, glet si vopsea lavabila alba .La exterior se foloseste un sistem de termoizolatie  din polistiren expandat cu grosime de 10 cm si tencuialadecorativa.

Beneficii ale imobilului : ferestrele sunt realizate din tamplarie PVC cu geam termopan, glafuri interioare si exterioare, plase de tantari, lift silentios care ajunge pana in parcarea subterana, usa metalica antiefractie la intrare, centrala termica proprie de 24 kw in condensatie, bransamente la toate utilitatile si contorizari individuale.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista este de 66.900 euro (TVA inclus),  discount 5% la plata integrala la antecontract.

Se accepta plata prin orice tip de credit!

Loc de parcare suprateran sau subteran la pretul de 5.000 euro +TVA 19%.

Alte informatii si contact :

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe informatii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la tel: 0735.872.987- ianis Mina, sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei) acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, Sos.Oltenitei 15-15A  intrare Popesti (Popesti Leordeni), unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din Zona de Sud.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

SudRezidential.Ro - 10 ani de activitate!

Oferta reprezentata de
Ianis Mina Sud Rezidential

Mina Ianis

Telefon: 0735.872.987

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara